kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Transfer şoku
Silva ve Zdrilic, Cimbom'un kendilerini kampta deneme isteğini geri çevirdi. Şampiyonlar Ligi için liste 6 Ağustos'ta UEFA'ya verileceği için yabancı transferinde zaman iyice daraldı

G.Saray'da Celio Silva ve Zdrilic'in transferleri yattı. Sarı-kırmızılıların, son 3 ayda sadece bir maç oynamış olan Silva'yı deneme istekleri Brezilyalı futbolcuyu kızdırdı. Avustralyalı Zdrilic de, Silva gibi, "Ben denenecek futbolcu değilim" diyerek kampa katılmayı reddetti.

Özellikle Silva'nın tutumu sarı-kırmızılılarda şok etkisi yarattı. Çünkü herkes transfere oldu gözüyle bakıyordu. En büyük darbeyi ise, yabancıların bir an önce takımla çalışmalarını isteyen Fatih Terim yedi. Terim, yeni transferlerin takıma uyumu için kamp süresini kullanmayı planlamıştı.

Gökmen de gönderildi
Kampta denenen futbolcuların da bekleneni verememesi sıkıntıyı arttırdı. Rapid'de oynayan gurbetçi Gökmen Yılmaz geri gönderildi. İki Brezilyalı Oliveira ve Rogerio da aynı akıbete uğradı.

Bir yandan da Şampiyonlar Ligi maçları için zaman daralıyor. Takım listesi UEFA'ya en geç 6 Ağustos'ta gönderileceği için, sarı-kırmızılılar yeni arayışlara hemen başladı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır