kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hükümet sorunlara seyirci kaldı
DEMOKRAT Türkiye Partisi Genel Başkan Vekili İsmet Sezgin, "Ekonomik durum ciddi, gelişmeler kaygı vericidir" derken, 351 milletvekilinin desteğine sahip bir koalisyon hükümeti kurulmuş olmasına rağmen, henüz siyasal istikrarın sağlanamadığını söyledi.

Sezgin, partisinin İstanbul İl Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Sezgin, ülke ekonomisinde finans ve reel sektörlerde krizin bütün yoğunluyla devam ettiğini savundu ve şöyle dedi: "Ekonomik sorunlar halkımızın günlük yaşamı ile doğrudan ilişkili olduğu için öncelikle ele alınması gereken niteliktedir. Ekonomik krizin küresel gelişmelerle irtibatı olsa da, sorun içerden kaynaklanmaktadır. Türkiye'nin kesinlikle ve süratle çözmesi gereken ekonomik sorunları vardır. Maalesef bunlara seyirci kalınmaktadır."

IMF'nin önerilerini de İsmet Sezgin, "Bizce Hazine kendi bankalarımızla bir masaya oturup, borç servisine onlarla birlikte müştereken makul bir çare aramalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız haklıdır. Kendi göbeğimizin bağını kendimiz kesip, IMF'nin karşısına öyle çıkmalıyız" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır