kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İbrahim'i ekranda terk etti
Mine Baysan'ın sunduğu 'Renkli Hayatlar'ın çekimi sırasında basketbolcu İbrahim Kutluay ile sevgilisi Demet Akalın arasında ayrılık rüzgarı esti.

Akalın, Kutluay'ın ailesinin kendisiyle ilgili düşüncelerini öğrenince çileden çıkıp yayını terk etti. Program bugün yayınlanacak...

Atv'nin ilgiyle izlenen programı 'Renkli Hayatlar', bugün ilginç bir olay ile ekrana gelecek. Mine Baysan'ın hazırlayıp sunduğu Renkli Hayatlar'ın bugünkü bölümünün konukları ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile ünlü manken sevgilisi Demet Akalın olacak.

Hoş ve güzel sohbetlerle keyifli bir şekilde başlayan yayın bir anda karışacak. Çünkü Demet Akalın, programın ilerleyen bölümlerinde, uzun süredir birlikte yaşadığı sevgilisi İbrahim Kutluay'ın ailesinin kendisiyle ilgili olumsuz düşüncelerini öğrenince çileden çıkacak ve canlı yayını hıçkıra hıçkıra ağlayarak terkedecek.

"Ya ben, ya ailen!"
Tüm ısrarlara rağmen stüdyoya bir daha dönmeyecek olan Demet Akalın, İbrahim Kutluay'a artık bir tercih yapması gerektiğini, ya kendisini ya da ailesini seçmesi gerektiğini söyleyecek..

Uzun süredir birlikte olan İbrahim Kutluay-Demet Akalın aşkında son perde böyle..

İki sevgili sık sık tartışıp ayrılarak magazin gündemini meşgul ediyorlar. Bundan önce de Demet Akalın, İbrahim Kutluay arasında ciddi bir ayrılık rüzgarı esmişti. Akalın, ancak sevgilisi kendisine bir villa hediye edince geri dönmüştü. Bakalım bu defa olay nereye varacak?


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır