kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Sümer Holding 66 yaşında
Sümer Holding'in 66'ıncı kuruluş yıldönümü, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Sümer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Doğan Çelik başkanlığında Holding üst düzey yöneticileri ve mensuplarından oluşan bir heyet, Anıtkabir'i ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular. 66. yıl kutlamaları çerçevesinde, tüm Sümer Holding birimleri bayraklar ve Atatürk posterleriyle süslendi, işletmeler gün boyunca halkın ziyaretine açık tutuldu. Atatürk anıtlarına çelenkler konularak, saygı duruşunda bulunuldu.

Ceylan İnşaat Makedonya'da
Ceylan İnşaat şirketi, Makedonya'nın Ustrumca kentinde havaalanı inşa edecek. Ceylan İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Ceylan ile Makedonya Bayındırlık ve İmar-İskan Bakanı Duşko Kadevski arasında, havaalanının inşaatına ilişkin protokol anlaşması imzalandı. Ceylan İnşaat ve Makedonya "Asteriyon" şirketi arasında oluşturulan konsorsiyum tarafından inşa edilecek havaalanının, 100 milyon dolara mal olması bekleniyor.

"Global'e danışmanlık yapmadım"
SPK Başkanı Muhsin Mengütürk, Global Menkul'e müşavirlik hizmeti vermediğini bildirdi. Mengütürk, yaptığı açıklamada, bazı yayın organlarında iddia edildiği gibi kendisinin şirkette müşavirlik yapmadığını ancak uluslararası bir kuruluş olan Euromoney tarafından, çeşitli mali kuruluşların yönetici ve çalışanları için düzenlenen eğitim programlarında, akademisyen sıfatı dolayısıyla Euromoney ile yaptığı eğitmenlik anlaşması çerçevesinde, 18 ve 21 Eylül tarihleri arasında eğitmen olarak görev aldığını belirtti.

Egebank'ın fonu % 4 kazandırdı
egebank 'ın A tipi değişken fonu altı ayda yüzde 84.1 değerlendi. Bankadan yapılan açıklamada Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan A tipi endeksin aynı dönemde yüzde 60.2 arttığı, Egebank'ın fonunun ise en yüksek ikinci getiriyi sağladığı ifade edildi. Ağırlıklı olarak sabit getirili enstrümanlara yatırım yapldığı belirtilen fonun Mayıs ayında da yüzde 13.6 ile en yüksek getiriyi sağladığı belirtildi.

Tekel'den yeni sigara Maltepe GOLD
Tekel yüzde 100 Türk tütününden Maltepe GOLD isimli sigara imal etti. Geliştirilen yeni teknikler sayesinde daha yumuşak bir içim zevkine sahip olan Maltepe GOLD'un beğenileceği umuluyor. Maltepe GOLD, Maltepe ve Samsun ile aynı fiyattan satışa sunuldu.

TÜSİAD, özelleştirme konferansı düzenliyor
Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), bugün Özelleştirme Konferansı düzenliyor. Konferansa konuşmacı olarak Özelleştirmeden Sorumlu Devlet Bakanı Yüksel Yalova ile Özelleştirme İdaresi Başkanı Uğur Bayar katılacak. Konuşmacılar hükümetin önümüzdeki dönemde izleyeceği özelleştirme programı hakkında bilgi verecek ve özel sektörün görüşleri dile getirilecek. Konferansa TÜSİAD üyelerinin yanısıra TOBB Başkanı Fuat Miras, TİSK Başkanı Refik Baydur, İSO Meclis Başkanı Ömer Dinçkök gibi oda, konfederasyon ve birlik başkanları da katılacak.

Franchising dünyası seminerde toplanıyor
Tüm franchising dünyası ve franchising markalı mağazacılık sektörü için, UFRAD ve Franchise Magazin'in ortaklaşa düzenlediği "Rekabetin Korunması Hakkındaki Kanun ve Franchise Anlaşmalarına Ait Grup Muafiyeti Tebliği" konulu seminer 16 Temmuz'da Hyatt Regency Oteli'nde yapılıyor.

New Man, Çilek Mobilya, CNR Fuarcılık ve Tefal'in sponsorluğunda gerçekleşen seminere konuşmacı olarak Rekabet Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu, UFRAD Başkanı Serdar Yanaşan, Prof. Dr. Arif Esin, Doç. Dr. Osman Gürzumar ve Doç. Dr. Feyyaz Gözaçan katılıyor. Seminerde, 16 Aralık 1998'de yayınlanan Franchise Anlaşmalarına İlişkin Grup Muafiyeti Tebliği'nin ileride doğurabileceği sorunlar tartışılacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır