kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bisse, Mustafa Kefeli krizi yaşıyor
Bursalı tefeci ve iplik tüccarı Nesim Malki'nin öldürülmesi olayına adı karışan Mustafa Kefeli, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Bisse Gömlekleri'nin ortağı Mustafa Kefeli'yi zorda bırakıyor.

Her Malki cinayeti ile ilgili olarak Mustafa Kefeli adı geçtiğinde, Bisse Kefeli fazete sayfalarını çevirip, malum Kefeli'nin fotoğrafını arıyor. Dava dosyasındaki kalabalık isim listesinde bir türlü fotoğraf sırası gelmeyen malum Kefeli'nin görüntüsü çıkmayınca da morali bozuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Malum Kefeli'nin Amerika'ya kaçtığı söylentileri çıkmadan önce, Bisse Kefeli oğlunun sünnet düğününde olayın resmen açıklığa kavuşması için bir senaryo hazırlıyor.

Geçtiğimiz yıl Polat Oteli'nde yapılan düğüne Emniyet Genel Müdürlerini, paşaları, bakanları, milletvekillerini davet ediyor. Bir de ne yapıp, edip tanıştığı Malum Kefeli'yi... Demek istiyor ki; "Bakın Türkiye'de iki Mustafa Kefeli var. Ben Malki cinayetiyle ilgili davada çete iddiası ile aranan Kefeli değilim. Şurada gördüğünüz bej renk takımlı, kırmızı-beyaz çizgili yakasız gömlek giyen davayla ilgili Kefeli'dir."

Ancak yine de ağabeyi ve Bisse Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kefeli'yi arayıp "Malum Kefeli kardeşin mi?" soranların ardı kesilmiyor.

Alp Yalman ve Haluk Ulusoy'a karşı Futbol Federasyonu'na başkan adayı olan,

tefeci piyasasında iş yaptığı Malki'yi bir otobilin bağajında huzuruna çıkartarak, "Benimle ilgili ileri geri konuşuyormuşsun, duymayayım" diye kulağını çeken!..

1960'lı yıllarda Samsun Spor'da futbolcuyken, kendi transfer parasını ödeyip Beşiktaş'a geçen ve Beşiktaş'ta takım kaptanı olan,

kelepir işleri kovalayan, para ve gayrimenkul ticareti gibi işlerle iştigal eden Kefeli'nin, gömlekçilerle ilgisi olmadığını anlatmak çok kolay olmuyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır