kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ersu Gıda halka açılıyor
Ersu Meyve Gıda Sanayi 200 milyar lira ile halka açılmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

SPK'nın haftalık bültenine göre İhlas Finans Kurumu'nun, Kayıtlı Sermaye Sistemine geçişi için başvurusu işlemden kaldırılırken, Doğan Yayın Holding'in hisse senedi ihracı ve Bayındırbank'ın da Yatırım Fonu Katılma Belgesi ihracı, Kurul kaydına alındı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bültenine göre, bu hafta 870 milyar lira değerinde 2 adet hisse senedi ihracı için başvuru yapıldı. Biri hisse senedi diğeri de yatırım fonu katılma belgesi olmak üzere 2 katrilyon liralık iki adet başvuru, Kurul kaydına alındı.

Geçen hafta Doğan Yayın Holding'in, hisse senedi ihracı kurul kaydına alındı. Holding, 18 milyar 540.8 milyon lirası iç kaynaklardan, 14 milyar 84.2 milyon lirası da temettüden karşılanmak üzere toplam 32 milyar 625 milyon lira nominal tutarda hisse senedi ihraç edecek.

Öte yandan, Kurul, Bayındırbank'ın, Yatırım Fonu Katılma Belgesi ihracını kayda aldı. Bankanın, kayda alınan katılma belgelerinin nominal tutarı 2 trilyon lira olarak belirlendi. Fon'un portföy yapısı, yüzde 51.88 hisse senedi, yüzde 48.12'si de ters repo olarak kurgulandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır