kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Inter-TOP10
İNSANLARIN her yıln yüzmilyonlarca doları referans kitaplara yatırmasından yola çıkan Internet alemi, "Bu işten nasıl tasarruf sağlarız" sorusunun cevabını da "yardımcı siteler" sayesinde buldu.

Dünyaca ünlü haber kanalı CNN'in Internet sitesi, "tüm dünyada en çok download" edilen 10 siteyi tüm ziyaretçilerinin ilgi ve bilgisine sundu.

"TOP 10 DOWNLOADS" listesindeki tüm sitelerin kız arkadaşınıza etkileyici bir kokteyl yapmayı bile öğreten "hayati bilgilerle" dolu olduğunu üstüne basa basa belirten CNN'in sitesi, böylece Internet tutkunlarına birçok konuda ciddi zaman kazandırıyor. Yerimizin kısıtlı olması nedeniyle, biz burada en çok download edilen "ilk beş siteyi" veriyoruz: 1- AceReader: Bilgisayar ve bilgisayar dışında okuma konusunda hızınızı artırıyor. 2- Coeli - Stella 2000: Gece gökyüzünü inanılmaz derecede gerçeğe yakın canlandıran birinci sınıf bir astronomi programı. 3 - BarBack for Windows: 3000'den fazla kokteylin tarifini veriyor. 4 - Stretch Break Pro: Bilgisayar başından ayrılmayanlar için bire bir. 5 - Wellness: Soğuk algınlığından hemoroide, mide yanmasından yüksek tansiyona bir çok rahatsızlığın tedavisini bulabilirsiniz...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır