kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Prestijin iki ismi
Porselen, cam ve seramik tutkusunu yaşayan herkesin bildiği Kütahya Porselen, diğeri ise Paşabahçe. Her ikisi de bir klasik olarak yıllardır bizden biri.

Porselenler, mutfağımızın belki de en sevdiğimiz parçaları arasında yer alırlar. Üstelik renkleri ve modelleriyle de ev sahibinin zevkini yansıtırlar. Porselen alanında dünyaca tanınan bir marka olan Kütahya porselen 1998 Kasım ayı içerisinde açtığı İstanbul'da iki, Bursa, Antalya ve Adana'da toplam beş plazasıyla artık daha bir elimizin altında, daha bir ulaşılır.

Türkiye'nin ilk porselen plazası olan Şişli Kütahya Porselen Plaza, porselen ve seramik ile ilgilenen herkesin çeşit ve kalite beklentisini karşılayıp, çok yönlü hizmet anlayışı ile dünya standartlarında bir alışveriş sunuyor.

Kütahya Porselen'in son derece şık ürünleri arasında, porselen takımlarından; klasik Türk süsleme sanatıyla tek tek el ile dekore edilmiş vazolar, küpler ve lambalara kadar pek çok çeşit yer alıyor. Ayrıca, kahve fincanları, seramik yer ve duvar karoları, sanitary ürünleri, çağdaş banyolar için vitrefiye takımları, Art/Craft cam ürünler ve Özel Galatasaray Porselen Koleksiyonu'nu da unutmamak gerekiyor.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan Paşabahçe ise, hem cam, hem de porselen de en güvenilir isimlerden. El imalatı, butik, kristal, porselen ve seramik yemek takımları ile daha birçok ürün çeşidini bir arada bulabileceğiniz Paşabahçe'de Temmuz ayı boyunca "hediye çeki günleri" devam ediyor. Yüzlerce çeşit arasında hem istediğiniz Paşabahçe'lere sahip olabilir, hem de hediye çeki kazanabilirsiniz.

Yapacağınız her 10 milyon TL'lık alışverişinizde kazanacağınız hediye çeki ile başka bir Paşabahçe ürününe sahip olabilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz!


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır