kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
Hazýrlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.

Yaratýcý olun!
Belli kalýplara sýðdýrýlmaya çalýþan bir cinsel hayattan, verimli sonuç almak imkânsýz. Çiftler, hayal güçlerini kullanarak, fantezilerinin yardýmýyla daha iyi bir cinsel yaþam yaratabilirler.

Seksin insan hayatýndaki yeri ve iliþkideki payý küçümsenemez. Kimse salt cinsellik için karþýsýndakini sevmez ama sevginin içinde saðlýklý bir cinsellik de bulunmasý gerektiðini inkâr etmez, edemez. Saðlýklý bir cinsel yaþam, uzun süreli, mutlu bir iliþkinin sürekliliðini saðlar.

Ama maalesef, çoðu çiftin cinsel sorunlarý var. Hem de uzmanlarla bile konuþmaya utandýklarý sorunlar... Ýktidarsýzlýk, cinsel soðukluk, vaginusmus... Dertlerini dile getiremedikleri için, problemlerine çözüm getiremiyorlar. Ýliþki yavaþ yavaþ bozuluyor. Sonunda da malžm sonuç: Ayrýlýk...

Utanmak yanlýþ... Ama siz yine de sorunlarýnýzý kimseyle paylaþamayacaðýnýzý söylüyorsanýz, o zaman birkaç deðiþiklik yapýn. Cinsel hayatýnýza renk katýn. Belki o zaman her þey düzelir.

1. Birlikte banyo yapýn
Banyo küvetini sýcak su ve köpükle doldurun, yanýnýza da iki kadeh þarap alýn. Sadece konuþun... Mutlaka seviþmenize gerek yok. Bu güzel aný yaþadýktan sonrasýný kim bilebilir ki?

2. Duygularýnýzý gösterin
Ona sarýlýn ve öylece kalýn... Sonra da yanaklarýný, boynunu, omuzlarýný öpün. Onu sevdiðinizi, onu istediðinizi belli edin. Bu samimi temaslarýn onu derinden etkileyeceði kesin...

3. Yumuþak dokunuþlar
Dokunun, sadece dokunun... Tenini teninizde hissedin. Yanaklarýný okþayýn; onunla yanak yanaða yatýn... Ýster çýplak olun ister giyinik, bu yaptýklarýnýz onu fazlasýyla uyarýr. Sakýn aceleci davranmayýn.

4. Küçük öpücükler
Ýnsan bebeðini de öper, sevgilisini de, anne-babasýný da... Öpücük, sevginin basit ama önemli bir göstergesidir. Onu sevdiðinizi belli etmenin en iyi yolu, onu sýk sýk öpmektir... Kalabalýk ortamlarda bile olsanýz, yanaðýna küçük bir öpücük kondurmanýz, onu mutlu edecektir. Öpüþmek, önseviþmenin mühim bir parçasýdýr. Romantik bir ortamda eðilip onu öpmeniz, onunla seviþmek istediðinizi belli eder.

5. Oral seksten kaçmayýn
Nedense bazý insanlarda, oral sekse karþý bir soðukluk var. Üstelik, insanlarýn çoðu oral seksi hayatýnda denemediði hâlde, böylesi olumsuz bir yargýya kapýlýyor. Cinsel hayatýnýza renk katmak açýsýndan, oral seks teklifini reddetmeyin. En azýndan bir kere deneyin!

6. Krem sürün
Sevgilinizin vücuduna krem sürerek masaj yapýn. Kremin, bedeninin en hassas bölgelerine kadar nufuz ettiðinden emin olun. Yumuþak dokunuþlar, kremi sürerken vücuduna kondurduðunuz öpücükler, parmaklarýnýzýn ritmi... Bunlarýn hepsi bir arada, onu zevkten çýldýrtacaktýr.

7. Film gibi
Yabancý filmlerde mutlaka rastlamýþsýnýzdýr. Çiftler birbirlerinin vücutlarýna en sevdikleri içkiden döker ve öyle seviþirler. Belki seyrederken size saçma gelmiþ olabilir ama denemekten ne çýkar? Bir þey kaybetmezsiniz ki! Þampanya bu iþ için en ideal içecek. Þampanyayý, karýn bölgesine dökün ve dudaklarýnýzý deðdirin. Sonuç malžm...

8. Buz...
Hava sýcak; klimanýz yok; bunaldýnýz... Bu sýcak havada ayný yatakta yatmak bir zulüm... Birbirinize dokunamýyorsunuz bile... Ve o seviþmek istiyor... O zaman yaratýcýlýðýnýzý kullanýn ve bir parça buz alýn. Buzu bütün vücudunda gezdirin. Hem serinler, hem de cinsel yönden uyarýlýr.

9. Bakýn...
Gözler, kalbin aynasýdýr. Gözlerinizle anlaþmayý, hatta seviþmeyi deneyin. Bir þey söylemeyin; susun ve sadece gözlerinin içine bakýn. Bakýþlarýnýzý tüm vücudunda gezdirin. Dokunmasanýz bile dokunmuþ kadar olursunuz...

10. Küçük mýrýltýlar...
Kulaðýna çok kýsýk bir sesle, onu ne kadar arzuladýðýnýzý anlatýn. Ona yapmak istediklerinizi, hatta biraz sonra yapmaya niyetli olduklarýnýzý fýsýldayýn. Siz konuþurken kaçmasýna izin vermeyin. Konuþmanýz biter bitmez de, söylediklerinizi uygulamaya baþlayýn.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr