kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
300 bin dolara gitti
Yönetimin Özyazıcı ile anlaşmasını umursamayan ve işi kendi kendine sezon açmaya kadar götüren Milne, 700 bin dolarlık tazminatının indirilmesine 3 saatte ikna edildi

Trabzonspor'da uzun süredir devam eden Milne krizi dün çözüme ulaştı. Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu belirterek tazminatını isteyen İngiliz hoca, ile bordo-mavili yönetim kurulu dün masaya oturdu. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sonrasında iki taraf da memnun bir şekilde görüşmeden çıktı. Gordon Milne'in ilk etapta Trabzonspor yönetiminden 700 bin dolar istediği, ancak bu rakamın daha sonra yarıya indirilerek 300 bin dolara (yaklaşık 120 milyar lira) anlaşıldığı ifade edildi.

Bordo-mavili takım, 26 kişilik futbolcu kadrosu ile Abant'ta kampa girecek. 26 kişilik ekibe başta satış listesine konulan Ünal ile Ünsal, Murat Deniz ve Campbell alınmadı. Askerlik işlemlerine başlayan Seyit Cem de kadroda yer almıyor.

Bu arada Milne'in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra A.Suat Özyazıcı'nın bugün Trabzonspor'la sözleşme imzalayacağı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, toplantıda A.Suat Özyazıcı ile ilgili küçük sorunların da çözüldüğü ve bugün başarılı teknik adamın resmen Trabzonsporlu olacağı belirtildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır