kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İste 2 yeni yabancı
G.Saray, yerli transferi bitirdikten sonra gözünü yabancılara çevirdi. Fatih Terim, başkan Faruk Süren'den sol ayaklı bir stoper ve Hakan'ın yanına yırtıcı bir forvet alınmasını istedi

GSaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yabancı futbolcu tercihleri belli oldu. İç transferi hallettikten sonra yabancı transfere yönelen Terim, başkan Faruk Süren ve asbaşkan Mehmet Cansun ile yaptığı özel görüşmede, bu sezon savunmaya sol ayaklı bir stoper alınması gerektiğini belirtti. Terim, Fatih'in yanına bu futbolcuyu yerleştirmeyi ve Popescu'yu ideal onbirine almamayı planlıyor. Yöneticiler ise Popescu'nun yedek kalması durumunda maç başına 20 bin dolar ödemeyecekleri için bu düşünceye sıcak bakıyorlar.

Terim'in diğer yabancı isteği de, Hakan Şükür'ün yanında oynatmayı planladığı dağıtıcı bir hücum oyuncusu. Bu transfer olursa Arif, Saffet ve Mehmet'in yedek kalma olasılıkları güçlenecek. Ancak Terim, Avrupa'da ve ligde üst üste oynayacakları maçlarda bu futbolcuları dönüşümlü olarak kullanarak sezon içinde diri kalmalarını sağlayacak.

G.Saray, dün Gaziosmanpaşa'nın iki genç yıldızı Ömer ve İbrahim'i transfer etti. Asbaşkan Mehmet Cansun, iki gün süren pazarlıktan sonra ikilinin bonservislerini 200 milyar liraya aldı. İki futbolcu imzayı pazartesi atacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır