kapat

15.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yakalanırsa hapse girecek
10 sanıklı kokain davasının dünkü duruşmasına katılmayan Ebru Şallı hakkında mahkeme CMUK'un 104'üncü maddesine göre, "Suçun niteliği ve sanığın kaçma ihtimali olduğu" gerekçesiyle tutuklama kararı çıkarttı.

Türkan HİÇYILMAZ (SHA)

İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya, kokain kullanmak, temin etmek ve kullandırmak suçlarından TCK'nın 404/2'nci ve 40'ıncı maddeleri gereğince 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan, aralarında ünlü manken Gözde Tan, Ebru Şallı, emekli büyükelçi Mehmet Gündoğdu Can'ın kızı Zehra Banu Can, işadamları Faruk Kamaç, İzzet Karako ve Vecihi Oral'ın da bulunduğu 10 sanıktan katılan olmadı.

İfadesini vermek için 9 Kasım 1998'den beri kendisine yazılan yazılara cevap vermeyerek duruşmalara katılmayan ve avukat bulundurmayan ünlü manken Şallı'nın kaçma durumununu bulunduğunu belirten mahkeme Şallı'nın CMUK'nun 104. maddesi gereğince tutuklanmasına karar verdi. Buna göre ünlü manken görüldüğü yerde tutuklanacak. İfadesini verdikten sonra hakkındaki gıyabi tutuklama kararı vicahiye çevrilecek olan manken cezaevine gönderilecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır