kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA.. KISA.. KISA..

* Yılın 'entel' beyni fırtınalar estirdi
Entellektüel Sermaye alanında dünyanın önde gelen uzmanlarından Leif Edvinsson, STRATA Eğitim ve Danışmanlık'ın düzenlediği "Entellektüel Sermaye: 21. Yüzyılın Yönetim Sistemi" konulu seminere katıldı. Dünyadaki ilk Entellektüel Sermaye Raporlama Sistemi'nin kurucusu olan Edvinsson, 1998'de World Brain Trust tarafından yılın beyni seçilmişti. Edvinsson, iş dünyasının önde gelenlerine, günümüz şirketlerinin geleneksel bilançolarında görünmeyen entellektüel varlıklarını tanımlama ve ölçme yöntemlerini anlatttı.

* Etkin bir takım kurabilirsiniz
PricewaterhouseCoopers'ın düzenlediği "Etkin Takım Kurma" konulu seminer 11-12 Haziran'da Çırağan Sarayı'nda düzenleniyor. Seminere, şirketlerin takım kurmaktan sorumlu yöneticileri ve takım çalışmasındaki etkinliklerini artırmak isteyenler katılabilecek. Seminerde bireysel ve takım çalışmasının ortak ve ayrılan yönleri, kişisel iletişim becerileri ve etkin takım çalışmasının temel prensipleri anlatılacak.

* Hız tutkunlarına özel iki ürün
Türkiye'nin ilk 'Motorsiklet Plazası'nı açan, 30 adet servis ağı ve satış noktasıyla hizmet veren Metro Motor 1999'da da çeşitli yenilikler sunuyor. Metro Motor, dört tekerlekli motorsiklet olarak bilinen Kawazaki ATV ve Kawazaki jet-ski'yi hızlı yaşamayı sevenlere tanıtırken, bu iki yeni üründen çok umutlu olduklarını belirttiler.

* Trekingle sağlanan kurum motivasyonu
Kültür Okulları Geliştirme ve Eğitim Merkezi (KÜGEM), kurum içi canlılığı ve motivasyonu sağlamak için 'Yaşam Boyu Öğrenme' ilkesiyle hafta sonları trekking, piknik ve konser gibi etkinlikler düzenliyor.Yetkililer, bu geziler sayesinde örgüt üyelerinin aynı amaç doğrultusunda biraraya geleceklerini ve bu sayede kurumda düzenin sağlanacağını belirttiler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır