kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rıdvan'a teklif yağıyor
F.Bahçe'nin teknik menajeri Rıdvan Dilmen'in oyuncu aradığını duyan futbol simsarları, Mirkoviç'ten Giovanni'ye kadar sayısız ismi gündeme getirdiler. Ama Rıdvan Dilmen'in aklı Alpay ve Johnson'da

Rıdvan Dilmen'in transfer harekatını yakından izleyen yabancı menajerler, Fenerbahçe'nin teknik patronuna onlarca oyuncu tavsiye ettiler.

İsveçli Kennet Andersson'dan Brezilyalı Giovanni'ye kadar birçok ünlü ismi Dilmen'e sunan menajerler hep red yanıtını aldı.

Kocaelispor da Türk vatandaşı statüsünde oynamakta olan Yugoslav Mirkoviç'i Fenerbahçe gündemine sokmaya çalıştı. Ancak bu oyuncunun sakat olması nedeniyle Körfez ekibine hemen ret yanıtı verildi.

Dilmen'in acele etmemesinin nedeni bir an önce Alpay ve Johnson transferlerini bitirme isteği. Bu iki oyuncunun alınması için de yoğun çabalar sürüyor.

Sağ kanatta Tayfun
Rıdvan Dilmen'in kafasındaki diğer transferler santrfor ve orta saha oyuncuları. Dilmen, bu mevkilerde yabancı futbolcu arayışını sürdürüyor.

Sağ kanat için ilk etapta satış listesine konulan Tayfun düşünülüyor. Bu oyuncu ile yapılacak görüşmelerde bir anlaşma olmazsa son yabancı hakkı bu mevki için kullanılacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır