kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Beşiktaş'ta kalacağım'
Yönetimin 1.5 trilyon liraya satışa çıkardığı Ali Eren, SABAH'a yaptığı açıklamada "Ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Sadece biraz fedakarlık bekliyorum" dedi

İç transferde yönetimle anlaşamayan ve satışa çıkarılan Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Ali Eren, "Takımımdan ayrılmayı hiç düşünmedim. Kesinlikle anlaşacağım" dedi. Hiçbir takımla görüşmediğini belirten genç oyuncu, "Yönetimden 720 milyar istemiştim, 360 milyar verdiler. Sonra da 400'e çıktılar. Ben istediğim rakamın çok çok altına indim. Yönetimin de biraz daha fedakarlık yapmasını bekliyorum. Yarın (bugün) menajerim Erdinç Şehitoğlu yöneticilerle tekrar görüşecek. Anlayış göreceğime ve bu işin tatlıya bağlanacağına inanıyorum. Tayfur'a 600 milyar lira veren yönetimin bana da buna yakın bir rakam vereceğini düşünüyorum. Bu camianın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Fevzi'den de yeşil ışık
Ali Eren'den sonra kaleci Fevzi'de anlaşma yolunda adım attı. Genç kaleci bugün yöneticilerle görüşeceğini belirterek, "Büyük ihtimalle imza atarız" dedi. Bu arada yönetimin Ahmet Dursun karşılığında takasta kullanmak istediği Erkan'a Antalya ve Denizlispor talip oldu. Yüksek bonservisi nedeniyle Schalke ve B.Dortmund'un vazgeçtiği Alpay ise bir başka takımla görüştüğünü söyledi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır