kapat

14.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Samba rüzgarı dindi
Transferde ucuz ve genç yabancı politikası izleyen Galatasaray'ın Brezilya'dan futbolcu transfer etmesi zora girdi. Müfit Erkasap'ın verdiği Afrika raporu yeniden gündeme geldi

Gelecek sezon için transfer bütçesini kısıtlı tutan G.Saray'ın Brezilya'dan futbolcu transfer etmesi artık çok zor. Geçtiğimiz haftalarda Brezilya'ya giderek ucuz ve genç yetenekler arayan, dönüşte de yönetime 9 isimlik bir liste veren teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği tüm oyuncuların fiyatları katlandı.

Terim'in listesindeki futbolcuların Avrupa ve Brezilya'nın önde gelen kulüplerinin de listesine girdiği ve bonservis bedellerinin 4 ile 6.5 milyon dolar arasında değiştiği bil-

dirildi. Bu şartlarda yabancı transferi için 6 milyon dolar ayıran yönetimin rakamı yükseltmemesi halinde futbolcu alabilmesi imkansız görünüyor.

Bu gelişmeler üzerine daha önce antrenör Müfit Erkasap'ın Afrika'da izlediği ve beğendiği futbolculardan oluşan 15 kişilik liste yeniden gündeme geldi.

Kritik basın toplantısı
İç transferde yönetimle anlaşamayan ve satışa çıkarılan Okan'la Arif, bugün bir basın toplantısı düzenleyecekler. İki futbolcu yönetim, aleyhinde konuşursa G.Saray kapısı kendilerine kapanacak. Yönetim her durumda teklifinden taviz vermeyecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır