kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ünlülerin kilolarla başa çıkma teknikleri

23.04.2009
Yaz ayları yaklaşırken Hollywood yıldızlarını kilolarıyla başa çıkma telaşı sardı. Kilolarından bir an önce kurtulmak isteyen ünlüler, çeşitli yollara başvuruyor. Kimi saat 17.00'den sonra karbonhidrat yemiyor, kimisi de her gün mutlaka yoga yapıyor..
Britney Spears
"Çok çalıştığım için yüksek besin değeri olan ve bana enerji verebilecek gıdalar tüketiyorum. Mısır gevreği, Sezar salatası, çorba gibi hem tokluk veren hem de kilomu kontrol etmemi sağlayan yiyecekleri tercih ediyorum. Hamburger ve hindili sandviçler yiyememekse en zorlandığım şey. Streching yapmayı ve mekik çekmeyi seviyorum ama çok egzersiz yapmak bacaklarımı kalınlaştırıyor. Dans beni formda tutuyor. Her gün yoga yapıyorum. Sonunda da kendimi dondurmayla ödüllendiriyorum."

BRITNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Madonna
"Vejetaryen olduğum için bolca çiğ sebze tüketiyorum. İtalyan yemeklerini çok severim, özellikle sebze çorbası ve Sezar salatası favorilerim. Spor konusunda verebileceğim en önemli tavsiye aşırıdan kaçınmanız. Uzun yıllar boyunca antrenörlerim bana gereğinden fazla egzersiz yaptırdılar. Sonra fark ettim ki bu vakit kaybından başka bir şey değil. Şimdi sadece bir buçuk saatimi yogaya ayırıyorum."

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Jennifer Lopez
"Kahvaltıda yumurta beyazı, öğlenleri karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler, akşamlarıysa salata yiyorum. Vazgeçemediğim alışkanlığımsa kahvenin yanında yediğim kurabiyeler. Vücudumun fit kalması için çalışıyorum ama asla anoreksik bir fiziğe sahip olmak istemem. Aerobik ve kas çalışmalarından oluşan düzenli bir egzersiz programım var. 'Enough' filmimin çekimlerinden önce Krav Maga'dan dövüş sanatları dersi aldım."

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Jennıfer Aniston
"Diyet değil, yaşam tarzı olarak Zone yöntemini tercih ediyorum. Bu beslenme alışkanlığına göre yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 30 protein ve yüzde 30 yağ tüketiyorsunuz. Kısacası şekerli ve nişastalı gıdaları azaltırken, et ve sebze tüketiminizi artırıyorsunuz. Mesela kahvaltıda yumurta, yoğurt ya da kek, öğlen yemeğinde salata, akşam yemeğindeyse tavuk, balık ya da kırmızı et yiyebilirsiniz. Ekmek ve makarnadan uzak durmalısınız. Spor olaraksa, sadece haftada üç kez, birer saatlik kardiyo egzersizleri yapıyorum."

JENNIFER ANISTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Renee Zellweger
"Bridget Jones'un Günlüğü' filmi için aldığım kilolardan kurtulmak amacıyla, hiç karbonhidrat içermeyen bir diyete girmiştim. Ayrıca yoğun bir egzersiz programım vardı ve yoga dersleri alıyordum. Çok fazlı tatlı sevmiyor olmam da bu süreci hızlandıran bir etken oldu. Şanslıyım ki; dondurma, kurabiye gibi alışkanlıklarım yoktur. Sadece kısa bir dönem fıstık ezmeli kekleri o kadar çok yiyordum ki, benim için bağımlılık olmuşlardı."

RENEE ZELLWEGER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Catherıne Zeta Jones
"Karbonhidratlı gıdaların tamamen kesilip, sebze ve meyvelerinse kısıtlı tüketilmesini öneren Atkins diyetinin, bende işe yaradığını söyleyebilirim. Tek dikkat etmem gereken karbonhidrat bazlı sebzeler ve patates yememek. Bu aslında benim için hiç kolay değil çünkü vazgeçemediğim birçok yiyecek karbonhidrat içeriyor. Bu zaafla başetmek için saat 17.00'den sonra karbonhidrat yemiyorum. Egzersiz olaraksa eskrim yapıyorum."

CATHERINA ZETA JONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları