İLİŞKİLİ HABERLER
Tasarımcılarla çalışmak zevkli olur
Tasarımcılarla çalışmak zevkli olur
Doluca..
"Üretilen şarabın hedef kitlesi, markası ve konumlandırması şişenin içindeki ürünü de yansıtması gerektiği için şişe tasarımları çok önemli. Biz ürettiğimiz ürünün özelliklerine, ürünün yıllanma potansiyeline ve ürünün tahmini hayat döngüsüne göre değerlendiriyoruz şişe tasarımlarını. Bu çerçevede özellikle bir tasarımcıyla çalışmıyoruz. Bordo kökenli üzümlerden yapılan şarapların bordo tip (omuzlu) şişelere, Bourgogne kökenli üzümlerden yapılan şarapların bourgoge veya ren tip şişelere dolması genelikle tercih edilen uygulamalardır. Şişenin kendisi, etiketi ve ürünün fiyatı birbirini tamamlıyor ise ürün tüketicinin dikkatini çekebilir. Şarap şişelerinin daha ilgi çekici görünmesini sağlamak için tasarımcılarla çalışmak zevkli olur."
Yayın tarihi: 28 Mart 2009, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/03/28/ct/haber,1295EBC96C5546DA9BEF5E22FED19907.html
Tüm hakları saklıdır.