kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Semih, bu sezon 6. resmi maçında 6. kez ağları salladı. Ligde siftah etti. Güiza ise gol atamadı ama rakipten bir oyuncuyu attırdı; Semih'e de asist yaptı.

Fener kırmızıda geçti

Deniz DERİNSU
F.Bahçe için zor geçeceği daha 5. dakikada belli olan maç, 47. dakikada bitti. 30. dakikadan beri 10 kişi oynayan Belediye; 47'de 9 kişiye düşünce maç ev sahibine döndü. Kazım ve Semih üç puanı getirdi ..
F.Bahçe, ligdeki ilk galibiyetini İstanbul B.B karşısında alırken maça damgayı konuk ekibin gördüğü kırmızı kartlar vurdu. İstekli olduğu kadar temkinli başladı sarı- lacivertliler. Geçen sezon hiç yenemedikleri rakiplerine toplam 5 puan vermişlerdi. Temkinli olmaları rakiplerine 'kısıtlı' pozisyon verirken hücumda yine bonkör başlandı. 11'de Uğur'un ortasında Guiza dışarı atarken tribündekiler hemen arkadaki Semih'e yanıyordu. 14'te Alex'ten pası Uğur'un ters ayağına, sağına gelince vuruş farklı dışarı gitti. 31'de Semih'in ara pasında kaçan Güiza'yı son adam Metin düşürünce kırmızı kart gördü. Alex serbest vuruşu dışarı gönderdi ama F.Bahçe, galibiyet kapısını araladı. 10 kişi kalan rakibinin üzerine daha rahat gitmesine karşın aranan gol gelmiyordu. Bunun üzerine devreye Belediyespor'dan Serhat girdi. 47'de gereksiz yere Lugano'ya daldı, çift sarı karttan takımını 9 kişi bıraktı, F.Bahçe'nin de işi kolaylaştı. 51'de de gol geldi. Soldan Maldonado'nun pasına hareketlenen Kazım, F.Bahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 61'de Uğur'un ortasını Güiza şık bir şekilde Semih'e indirdi. O da kolayca farkı ikiye çıkardı. Geri kalan kısım için fazla bir şey söylemeye gerek yok. 9 kişi kalan rakibi karşısında Fenerbahçe ter idmanı biçiminde fark aradı. Ama o gol gelmedi. Maç 11'e 11 bitseydi elbette bu kadar kolay olmazdı sarı-lacivertliler için.

*FENERBAHÇE - İ.B.B.SPOR MAÇINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

KİMSE RAHAT DEĞİL
Tribünlerin de çok fazla mutlu olduğunu gözlemlemedik. Sonuçta Fenerbahçe lig bazında sezonun ilk 3 puanını aldı ama daha kimsenin içi rahat değil. Hele transferdeki son perdeden sonra...
Haberin fotoğrafları
21:00
Kayserispor - Galatasaray
Turkcell Super Lig (LİG TV)
21:00
Denizlispor - Antalyaspor
Turkcell Super Lig
21:00
Eskişehirspor - Hacettepespor
Turkcell Super Lig
21:00
Bursaspor - Gençlerbirliği
Turkcell Super Lig
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor 0  
  Gaziantep 2  
 Fenerbahçe 2  
  İ.B.B. Spor 0  
 Kocaeli 0  
  Sivas 2  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
3. Hafta
 Hacettepe Fenerbahçe Cumartesi 19:00  
 Konya Denizli Cumartesi 20:00  
 Kayseri Kocaeli Cumartesi 20:00  
 Galatasaray Antalya Cumartesi 21:45  
 Sivas Bursa Pazar 19:00  
 G.Birliği Eskişehir Pazar 20:00  
 Gaziantep Ankaragücü Pazar 20:00  
 İ.B.B. Spor Ankaraspor Pazar 20:00  
 Trabzon Beşiktaş Pazar 21:45