kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu.

"Kral Türkleri affetti.Bizi de affetsin"
CİDDE şehrinde kız arkadaşı yüzünden bir genci bıçaklayarak öldüren Suudi asıllı Kanadalı Muhammed Kuheyl için 80 günlük temyiz süreci de doldu. Kuheyl başı kesilmek suretiyle ölüm cezasına, kardeşi ise 1 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ailenin sözcüsü Ali Al Ahmed, "Suudi Arabistan Kralı, daha önce Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakanı'nın ricası üzerine iki Türk'ü affetmişti. Muhammed Kuheyl'i de affedebilir" dedi. AA

Kasırga ve şiddetli yağış üç can aldı

POLONYA'NIN güneyini etkisi altına alan aşırı yağışlar ve kasırgada 3 kişi hayatını kaybetti. Basında çıkan haberlerde, yaz aylarında etkili olan yağış ve kasırgadan en fazla zarar gören Silesia'da önceki gün biri kadın 2 kişinin öldüğü, Lodz kentinde de yine bir kadının hayatını kaybettiği bildirildi. Kasırgada 34 kişinin de yaralandığı belirtildi. Ülkede yağışlar ve kasırganın bugün de etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Yılanlar evi bastı, aile evsiz kaldı

VAN'IN Muradiye ilçesi Beydağı köyünde yaşayan aile, yılanlar nedeniyle evsiz kaldı. Geçmişte evlerinde zaman zaman yılan gördüklerini ancak son zamanlarda evde günde en az 4 yılanla karşılaştıklarını belirten Siyabent Çelik, eşi ve 8 çocuğunun yılanlar yüzünden eve giremediğini kaydetti. Çelik, duvar diplerini beton sıvayla kapladığını, buna rağmen yılanları engelleyemediğini de belirterek, yetkililerden yardım istedi.