kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

500 dakika konuşma hediye edip evlenenleri yakalayacak

Panasonic veya Siemens marka telefon alana 40 YTL'lik konuşma hediye edeceklerini söyleyen Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı, "Yeni evli 400 bin kişiye bu kampanyayla ulaşabiliriz" dedi..
Geçtiğimiz yıl yine Türk Telekom tarafından düzenlenen kablosuz telefon kampanyası ücretsiz 500 dakika hediye ile devam ediyor. Türk Telekom kısa mesaj gönderen, kablosuz kullanılan ev telefonlarının sayısını artırmak için yeni bir kampanyaya başlıyor. Kampanya kapsamında 24 Eylül'e kadar Panasonic ve Siemens markalarından, belirlenen kablosuz telefon modellerinin birini alan müşterilere, şehiriçi 500 dakika ücretsiz konuşma hediye edilecek. Kampanyada hediye edilen 500 dakika, dakika bazlı tarife üzerinden ücretlendiriliyor. Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Erem Demircan bu yıl 400 bin kişinin evleneceğini tahmin ettiklerini, kampanya ile bunların 4'te 1'ine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

SMS KAMPANYASI DA BAŞLADI
Türk Telekom, Siemens SHC ve Tekofaks Panasonic işbirliğiyle kablosuz ev telefonlarında yeni bir kampanya başlattı. Türk Telekom'un kablosuz telefon (DECT) kullanımını kullanıcılara yaşatmak, müşterilerin en rahat ve en ucuz şekilde iletişim hizmetlerinden faydalanmasını sağlamak amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, Siemens veya Panasonic markalarından belirlenen kablosuz telefon modellerinden satın alan müşterilere, şehiriçi 500 dakika konuşma hediye veriliyor. Türk Telekom ses dışında hizmetler sunmak için kablosuz yetenekli telefonların kullanımını artırmayı hedefliyor. Kampanya ile birlikte 60 YTL ile 350 YTL arasında değişen kablosuz sabit telefon alanlar hem SMS kampanyasından hem de dakika kampanyasından faydalanacak. SMS özellikli kablosuz telefonu olan tüm müşteriler, Türk Telekom'un SMS gönderimini yaygınlaştırmak amacıyla 1 Temmuz 2008 itibari ile uygulamaya koyduğu ve devam eden SMS Kampanyası ile yıl sonuna kadar bedava SMS gönderiminden yararlanabiliyor.