kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lincoln 'uf' oldu

YAŞAR YALÇIN
İstanbul'a geç geldiği için aldığı 104 bin euro para cezasına sinirlenen ve "Sakatım" diyerek antrenmanlara çıkmayan 'Bay Sorun' Lincoln, Almanya kampına da gitmedi..
Geçen sezon büyük umutlarla alınan ancak beklentileri karşılamayan Lincoln, Galatasaray'da bu sezon da kriz yaratacak gibi görünüyor. Takımın sezona başladığı tarihte mazeretsiz olarak İstanbul'a gelmediği için 104 bin euro para cezasına çarptırılan Lincoln'ün, bu karara çok sinirlendiği ve son antrenmanlara "Sakatım" gerekçesiyle çıkmadığı öğrenildi. Birkaç gün önceki antrenmanda Arda ile çok hafif bir şekilde çarpışan Lincoln'ün kendisini acılar içinde yere atıp kıvranması herkesi şaşırttı. Özellikle Arda'nın o pozisyonda Brezilyalı futbolcuya karşı en ufak bir temasının olmadığını belirtmek için olduğu yerde kalıp ellerini yana açması, bu sakatlığın inandırıcı olmadığının en büyük belirtisiydi.

YÖNETİM BİR KEZ DAHA UYARACAK

O günden sonraki idmanlara da "Sakatım" bahanesiyle çıkmayan Lincoln'un durumunu inceleyen kulüp doktorları da ciddi bir sorun bulamayınca herhangi bir tedavi de yapmadılar. Ama idmanlara çıkmamakta direten Brezilyalı, Michael Skibbe'nin "Almanya'ya götüreceğiz" demesine rağmen bu ülkeye gitmedi. Bu gelişmelere çok sinirlenen futbol şube sorumlularının, Lincoln'ü son bir kez daha ciddi bir şekilde uyarma kararı aldıkları gelen haberler arasında.