kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'KAPICI OLURUZ' ... Yılmaz Gökçe'nin Konya'da yakalandığı apartmanın sakinlerine "Kalacak yerimiz yok. Eşimle burada kalıp kapıcılık yaparız" dediği öğrenildi.

Üvey babayla kaçan kız 7.5 aylık hamile

Aliye ÇETİNKAYA SABAH
Üvey babasıyla kaçıp yakalanan 17 yaşındaki kızın 7.5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Ö.D. "Üvey babamı annemden kıskanıyorum" dedi..
Kayseri'de yaşayan 33 yaşındaki Yılmaz Gökçe, 17 yaşındaki lise öğrencisi üvey kızı Ö.D. ile birlikte kaçtığı Konya'da bir apartmanın çatı katında yakalandı. Üvey babası ile iki yıldır birliktelik yaşadığını söyleyen ve 7.5 aylık hamile Ö.D. ailesine teslim edilirken, Gökçe serbest bırakıldı.

EŞİ OLARAK TANITTI
Kayseri Kocasinan ilçesi Yeşilmahalle'de yaşayan Yılmaz Gökçe, 42 yaşındaki Fatma Gökçe ile evlendi. Aile Yamula Barajı kıyısına piknik yapmak için gittiği sırada iddiaya göre üvey baba, eşinin ilk evliliğinden olan üvey kızı 17 yaşındaki Ö.D.'yi yanına alıp, "Kuşçu beldesine annemin evine uğrayıp döneceğim'' diyerek ayrıldı, ancak dönmedi. Bunun üzerine anne, eşini savcılığa ve polise şikâyet etti. Meram Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir ihbar üzerine üvey baba ile Ö.D.'yi Kozağaç mahallesinde bir apartmanın çatı katında yakaladı. Kayseri'den Konya'ya geldikten sonra aracını satan Gökçe'nin yakalandığı apartmanın sakinlerine, "Kalacak yerimiz yok, çatı katında eşimle yaşayıp kapıcılık yapayım'' dediği ileri sürüldü. Polis, üvey baba ve kızı gözaltına aldı. Üvey babası ile 2 yıldır birlikte olduğunu belirten Ö.D.'nin, "Babamı sevdim. Kendi isteğimle birlikte oldum. Şikayetçi değilim. Üvey babamı annemden kıskanıyorum" diye ifade verdiği belirtildi. Üvey kızını zorla kaçırdığı iddia edilen baba, anne konuyla ilgili şikayettte bulunmadığı için savcılık tarafından serbest bırakıldı, kız ise ailesine teslim edildi.
Haberin fotoğrafları