kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Lenny Kravitz binlerce Türk hayranını şarkılarıyla coşturdu.

Boğaz'dan bir rock yıldızı geçti!

Dört yıl üst üste Grammy kazanan Lenny Kravitz Turkcell Kuruçeşme Arena'da binlerce Türk hayranı ile buluştu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Boğaz'dan bir rock yıldızı geçti!
Rock müziğin efsane isimlerinden Lenny Kravitz, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da Garanti Bankası sponsorluğunda muhteşem bir konser verdi. Kravitz, son albümü 'It Is Time For A Love Revolution' için çıktığı dünya turnesi kapsamında İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

*KRAVİTZ'İN İSTANBUL KONSERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

13 BİN KİŞİ İZLEDİ
13 bini aşkın müziksever, 4 Grammy ödüllü rock starı izlemek için konser mekanını doldurdu. Konserine 'Brig It On' şarkısıyla başlayan Kravitz, 'Always On The Run', 'Dıg In', 'Fields Of Joy' ve 'It Ain't Over' şarkıları ile devam etti. Sahnenin her köşesinde dans eden Kravitz, son şarkısı 'Let Love Rule'u söylerken bir de sürpriz yaptı. Sahnenin önündeki platforma inen Kravitz, binlerce hayranının yanında, şarkılarını hayranlarına dokunarak seslendirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Sahneden indikten sonra hayranlarının yoğun tezahüratları karşısında tekrar sahneye çıkan sanatçı, "Teşekkürler İstanbul" diyerek konserini bitirdi. Sanatçı konser sonrası hemen Atina'ya gitti. Konseri izleyenler arasında Gökhan Özen ve sevgilisi Amanda Faical, İzzet Öz, Şebnem Dönmez, Ece Sükan, Meltem Cumbul, Cansu Dere ve Okan Bayülgen gibi ünlü isimler dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları