* Bu yıl Sortie'de 'Kendi dondurmanı kendin yarat' başlıklı bir konsept de başlattınız... Evet. Biz dondurma sektörünün lider firması Mado ile işbirliğine giderek Marpop Dondurma adında bir şirket kurduk. Ve
Türkiye'de ilk defa, 'Kendi dondurmanı kendin yarat' konseptini oluşturduk. Sortie'deki restoranlarda da konuklarımızın beğenisine sunduk bu konsepti. Eksi 35 derecelik bir küvet var. Oradan gidip, dondurmanızı kendiniz seçiyorsunuz. İçine seçtiğiniz dondurmalar ve çeşitli meyveler, çikolatalar, krokanlar, hatta baklavalar ekleniyor. Bütün bunlar karıştırılıp, kornete konuluyor. Şu anda Sortie'deki bütün restoranlarda bu mönü var ve çok büyük ilgi görüyor. Bu sene
Türkiye'de 30 tane şube açmayı hedefliyoruz. Geçmişte lokum sektörüne el atmıştık, şimdi de dondurma sektöründe iddialıyız. (Gülüyor)
Yayın tarihi: 27 Temmuz 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/07/27/gny/haber,7B2D30A06AA14062B81F03160A1FF766.html
Tüm hakları saklıdır.