kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hızlı kulaç atmazsan topuğu kafana yersin!

ESİN ÖVET - MAGAZİN
Aşk şarkılarının sevilen sesi Kutsi 'Aynadaki Yüzünün Yansıması Benim' isimli yeni albümünü çıkarttı. Kutsi, sanat dünyasında ayakta kalabilmek için çok çalışmak gerektiğini düşünüyor..
İlk albümünü 2000 yılında çıkartan Kutsi kendinden her zaman 'beyefendi' olarak söz ettiriyor. Bunun için özel bir çaba sarf etmediğini öyle yetiştiğini söyleyen Kutsi yeni albümü 'Aynadaki Yüzünün Yansıması Benim' ile yeniden gündemde. Mustafa Sandal'a, Nip-Tuck'ın Dr.Troy'una benzetilen Kutsi, "Bir gün mutlaka bana da birilerini benzetecekler" diyerek artık bunlara güldüğünü söyledi.

* Bu yolculuğun buralara geleceğini hayal ediyor muydunuz?
Aslında böyle entrikalarla dolu zor bir hayat olduğunu en başta çözememiştim. İşin içine girdikten sonra daha çok anladım ve kendimi bir kulvarda buldum. Hem kendi yaptığım müzik dalında, hem de sanat yaşamında. Bu piyasa da durabilmek için bir kulvar açılmış bana. Burada kalabilmem için arkama bakmaksızın kulaç atmam lazım. Eğer hızlı kulaç atmazsan yan kulvardakinin topuğunu kafana yiyorsun.

* Sizi hiç sevgilinizle göremeyecek miyiz?
Göreceksiniz tabii ki, ama ben bunu kullanmak istemiyorum. Özel ve iş hayatımın arasında bir duvar var. Ben özel hayatımı iş hayatıma karıştırmak istemiyorum.

KALBİM AŞK ACISI İLE DOLU

* Yani göz önünde yaşayan insanlar ilişkilerini kullanıyorlar mı?
Yani izliyorum işte televizyonda magazin programlarında, hoş mu sizce! Cılkı çıkıyor. Orada göründüler, el ele tutuştular. Bakıyorum hiç hoşuma gitmiyor.

* Şu an aşık mısınız?
Değilim.

* Bu şarkılar aşk acısı sonucu ortaya çıkmış...
Evet. Aşık olan adam değil acı çeken adam şarkı yazar.

* Hayatınıza giren kadın "Ben saklanmak istemiyorum" diye isyan etmiyor mu?
Hayır, neden isyan etsin ki. Hayatımda biri olduğu zaman yemek de yerim, gezerim de. Ama bunu göz önünde yapmadım. Benim işim ayrı, müziğim ayrı, özel hayatım ayrı.

* Hayatınızda kimse yok mu?
Bu konuyu gerçekten konuşmak istemiyorum.

* Kalbiniz boştur ya da doludur...
Benim kalbim hiç yoksa aşk acısı ile doludur. O kalbi boşaltmam.

* 'Asla evlenmem' diyenlerden misiniz?
Nereye kadar ve kaç yaşına kadar... Olacak ama her şeyin bir zamanı var. Ben şunu yaşamayı seviyorum. Güzellikler güzel anda yaşandığı anda yaşanır. Rahmetli anneannem tülbentini kaldırır alnını gösterir ve "Şurada ne yazıyorsa o" derdi. Bunu hiçbir Allah'ın kulu değiştiremez. Benim evlilik zamanım ne zamandır, nerededir bilmiyorum.