kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Clooney: Evlenmekten asla korkmuyorum!

Sarah Larson'ı sürpriz bir şekilde terk eden George Clooney, evlilikten korkmadığını açıkladı. In Touch dergisine bir röportaj veren ünlü aktör, "Yeniden aşık olmak için sabırsızlanıyorum" dedi..
Geçtiğimiz yıl Las Vegas'ta tanıştığı Sarah Larson'la bir buçuk yıl aşk yaşayan ancak geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Larson'ı terk eden George Clooney, ciddi ilişkileri sevdiğini ve evlenmekten korkmadığını söyledi. 1993 yılında Talia Balsam'la evlenen ancak evliliğini yürütemeyen Clooney, "Bir daha evlenirsem, ilişkimde çok dikkatli hareket ederim" dedi. İşte Clooney'den itiraflar:

*GEORGE CLOONEY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Sarah'dan ayrıldıktan sonra beni evlilik düşmanı ilan ettiler oysa ki hiç öyle bir erkek değilim.

*
Hollywood'da bana 'playboy' yakıştırması yapıyorlar ama ben playboy falan değilim. Ben de her erkek gibi ilişkiler yaşıyorum ve sevgililerimi aldatmıyorum.

* Eğer bir kadına çok değer veriyorsam, onunla aşk yaşamaktansa arkadaş kalmayı tercih ederim çünkü aşk bir gün biter ama dostluk sonsuza dek sürer.

*
Como Gölü'ndeki evimi özellikle emeklilik yıllarım için aldım. Her yıl yaz mevsimini orada arkadaşlarımla birlikte geçiriyorum. Dostum Brad Pitt'le birlikte motosiklet turlarına çıkıyoruz.

* Kadınları etkilemenin yolu erkeğin saçlarından geçiyor. Bakımlı ve gür saçlarınız varsa kadınlar size hayır diyemez.

*
Benim hazırlanmam da en az kadınlar kadar uzun sürer. Bir yere giderken yatak odamda giyinirken rahatlıkla yaklaşık 3-4 saat geçiririm.
Haberin fotoğrafları