kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jessica Simpson

İşte Hollywood'daki en büyük göğüsler

In Touch dergisi, Hollywood'da en güzel göğüslere sahip 10 yıldızı seçti. Çoğunluğu estetik operasyon geçirmeden doğal göğüsleriyle listeye giren isimler arasında; ilk sıraya ünlü şarkıcı Jessica Simpson oturdu..
Jessica Simpson
Amerika'nın en beğenilen yıldızlarından birisi olan Jessica Simpson, doğal göğüsleriyle gurur duyduğunu her fırsatta söylüyor. Özellikle bikininin kendisine çok yakıştığını söyleyen Simpson, "14 yaşımdan beri göğüslerim böyle büyük. Onlar benim aksesuvarım gibi" diyor.

Tyra Banks
Victoria's Secret'ın modellerinden Tyra Banks, doğal göğüsleriyle bu listede ikinci sırada yer almayı başardı. Göğüslerinin yarım beden daha küçük olmasını istediğini açıkça itiraf eden Tyra Banks, dekolte giymeyi çok sevdiğini de sözlerine ekliyor.

Scarlett Johansson
"Göğüslerimle yani kızlarımla gurur duyuyorum" diyor 23 yaşındaki Scarlett Johansson. Göğüslerini 'yardımcı oyuncular' diyerek tanımlayan genç aktris, çıplaklığa karşı olmadığını ve rolü gereği soyunabileceğini söylüyor.

Carmen Electra
Listede göğüslerine estetik yaptıran tek isim Carmen Electra... Seksi yıldız 1995 yılında silikonla büyüttüğü göğüslerinden çok memnun olduğunu söylüyor. Electra, göğüslerindeki silikonu çıkarmayı kesinlikle düşünmüyor.

Lindsay Lohan
"Ergenlik dönemim çok kötü geçti çünkü okulda sınıf arkadaşlarım arasında en geç gelişen benim vücudumdu" diyor Lindsay Lohan. 22 yaşındaki genç aktris, 17 yaşından sonra göğüslerinin büyüdüğünü söylüyor.

Katherine Heigl
'Grey's Anatomy' dizisinin yıldızı Katherine Heigl, doğal olan göğüslerinin her zaman çok beğenildiğini ve erkeklerin iri göğüslü kadınlardan hoşlandıklarını söylüyor. Heigl, "İster doğal ister estetik, yeter ki büyük olsun" diyor.

Audrina Patridge
Liseden mezun olur olmaz üstsüz şekilde bir fotoğraf çekimi yapan ünlü aktris Audrina Patridge, bu davranışıyla göğüslerinin güzelliğinin farkında olduğunu ortaya koymuştu. Oyunculuğa başlamadan önce modellik kariyeri olan seksi yıldız, göğüslerine estetik yaptırdığı hakkında çıkan tüm haberleri yalanlıyor.

Jennifer Aniston
39 yaşında olmasına rağmen düzgün vücuduyla genç kızlara taş çıkartan Jennifer Aniston, "Arkadaşlarım vücudumun Yunan kadınlarına benzediğini söylüyor; atletik ve seksi" diye konuşuyor.

Megan Fox
Angelina Jolie'ye benzetilen 22 yaşındaki Megan Fox, en güzel göğüslere sahip yıldızlar listesinde dokuzuncu. Göğüslerinin doğal olduğunu belirten Fox, "Dekolte giyince kendimi çok seksi hissediyorum" diyor.

Beyonce Knowles
"İri kalçalarım ve göğüslerimle çok mutluyum. Kıvrımlı vücudum beni gerçek bir kadın yapıyor" diye konuşuyor ünlü şarkıcı Beyonce Knowles. Kendisini güzel bulmasına rağmen kusurları olduğunu da söyleyen Knowles, "Göğüslerimin daha büyük olmasını isterdim" diyor ve ekliyor: "Ama bunun için asla bıçak altına yatmam!"
Haberin fotoğrafları