kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gelen teklifleri anneannesi ile değerlendiriyor

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu, işiyle ilgili her konuda önce annneannesine danıştığını söylüyor: Kim nerede oynuyor, neyi izlemem lazım her zaman anneannem sayesinde haberim oluyor. Teklif geldiğinde ilk ona sorarım..
En son atv'de yayınlanan 'Limon Ağacı' dizisinde seyircinin karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu, oyunculuğa Demet Akbağ sayesinde başlamış. Bugün, özellikle romantik komedilerin aranan isimlerinden olan Urgancıoğlu; Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda, kendisine bir teklif geldiğinde ilk, piyasayı çok iyi takip eden anneannesine danıştığını söylüyor.

* Oyunculuğa at binmeniz sayesinde başladığınız doğru mu?
Daha çok tipimin Karaoğlan'a benziyor olması avantaj oldu. Demet Akbağ'ın beni Meral Okay'a önermesi bir tesadüftü sadece. At biniyor olduğum sonradan ortaya çıkınca benim oynayacağım kesinleşti.

* Demet Akbağ ile nasıl bir tanışıklığınız vardı?
Annem ve arkadaşları vasıtasıyla tanıyorum.

* Kamerayla ilk burun buruna geldiğinizde ne hissettiniz?
Şöyle bir avantajım vardı, ki o avantaj şu anda geçerli değil, kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Benim için bir maceraydı. Orada bulunmak bile yeterince güzeldi.

NEREYE DÜŞTÜM BEN?!
* İlk set tecrübeniz nasıldı? Sizin için doğru bir yerde olduğunuzu hissetmiş miydiniz?
İlk set tecrübem çok enteresandı. Afyon'da olacaktı Karaoğlan'ın çekimleri. Otobüsten indim. Bir araba beni alıp spor salonu gibi bir yere getirdi. İçeri bir girdim, 100 tane insan birbirlerine kılıçlarla vuruyor, yumrukluyor. 'Nereye düştüm ben?' dedim. Düşünebiliyor musunuz, bütün figüranlar sahneleri çalışıyor, benim başroldeki Karaoğlan olarak hiçbir şeyden haberim yok. Neyse ki sonra toparlandık.

* Ailenizin bu ilginç maceraya yaklaşımı nasıl oldu?
Annem bunun hayatımda negatif bir etkisi olmayacağını söyledi. Benim için keyifli bir macera olabileceğine karar verdik. Ama hayatımın yönünü değiştireceğini hiçbirimiz düşünmüyorduk.

AİLEMLE ARKADAŞ GİBİYİZ
* Böyle önemli kararlar aşamasında hep annenize mi danışıyorsunuz?
Aslında işimle ilgili konularda anneanneme danışıyorum. Çok televizyon izler ve inanılmaz eleştirel bir bakışı vardır. Kim nerede oynuyor, neyi izlemem lazım, ne tutar, ne tutmaz bunların hepsinden anneannem sayesinde haberdar oluyorum. Bir teklif geldiğinde ilk ona sorarım.

* Daha özel konularda da danışıyor musunuz? Sevgililerinizi tanıştırıp fikirlerini alıyor musunuz mesela?
Her konuda alırım. Tam bir arkadaşlık ilişkisi vardır aile içinde. Kız arkadaşlarımı ailemle tanıştırıyorsam ciddi bir durum var demektir zaten.

* Çoğunlukla hayatınızda bir kadın olur mu, yoksa 'yaşasın bekar hayatı' mı?
Galiba 'yaşasın bekar hayatı'. Çünkü baktığım zaman, bir aşkın başlaması çok güzel ama sonra zamanla oluşan, o bir ilişkiye ait olmak durumu sıkıcılaşabiliyor. Genelde daha uzun süre 'single'dım.
Haberin fotoğrafları