kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener dert yumağı

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe, Avusturya'daki ikinci hazırlık maçını da berabere bitirirken, Sparta Prag karşısında defans ve Alex dışında S.O.S verdi. Rakip kaleye sadece 1 isabetli şut çeken Kanarya 'takviye şart' dedirtti..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 2002'den sonra ilk kez yurtdışında bir hazırlık maçı izlemek için tribündeydi. Üstelik güneşten korunması için şemsiyeli bir yardımcısı da vardı. Ama Fenerbahçe, tek bir pozisyon bile üretemediği ikinci hazırlık maçında Sparta Prag ile golsüz berabere kalarak, başkanın görmek istediği ışığı vermedi. Maç boyu Aragones'in istediği presin yanına bile yaklaşamayan futbolcular özellikle orta alanda verdiği boşluklarla düşündürdü. Kimse "Fenerbahçe Aurelio'yu aramaz" demesin, 'Mehmetcik' fazlasıyla aranır. 16 ve 26. dakikalarda Carlos'un etkisiz iki serbest vuruşu ve 36'da Kazım'ın savunmanın ayak koyduğu ortası dışında hücum aksiyonu yoktu. Prag ise kendini sıkmadı; 57. dakikada Kadlec'in direkten dönen vuruşu en büyük tehlikeleri oldu.

ALEX DEFANSTAN TOP ÇIKARDI
10 numaralı formasıyla boy gösteren Alex'in defansının önüne kadar gelip top alması etkisini azaltsa da, bir şeyler yapan tek oyuncuydu. Semih, Carlos'un frikiğine ayak koyduğu pozisyon dışında sahada yoktu. Volkan'ın birkaç kurtarışı ve defansın zamanında hamleleri yenilgiyi önledi. İlk yarıda zaman zaman kulübesinden çıkan ve topu koşturmaları için futbolcularını uyaran Aragones de 60'tan sonra kulübesinden hiç çıkmadı. Oyuncu değişiklikleri de takımı canlandırmazken, sarı-lacivertliler soru işaretleri ile dolu bir maç sonunda sorunları ile baş başa kaldılar.

*ROBERTO CARLOS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları