kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çılgınlığı severim

CEVAT KOL
Trabzonsporlu taraftarların fanatik yapısının kendisini heyecanlandırdığını belirten Colman, "Ben çılgınlığı severim. Trabzon tam bana göre bir şehir" dedi ..
Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beerschot takımından transfer ettiği Gustavo Colman çarpıcı açıklamalar yaptı. Trabzon'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Arjantinli oyuncu, Belçika'da futbolun çok sakin oynandığını belirterek, "Trabzon şehri benim yapıma çok uygun. Taraftarının fanatik ruhu beni heyecanlandırıyor. Ben çılgınlığı severim. Trafiğin çok olması bile tam bana göre. Bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağım" dedi. Eşinin başta transferine karşı çıktığını ancak şimdi onu da Trabzon'a gelmeye ikna ettiğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Bu takıma geldiğim için ne kadar doğru bir tercih yaptığımı görüyorum. Önümüzdeki sezon burada büyük başarılar kazanacağız " şeklinde konuştu.

DELGADO'YA BENZİYORUM

Kendisini Beşiktaşlı Delgado'ya benzeten Colman, "Orta sahada ikilinin solunda veya sağında serbest adam olarak oynayabiliyorum. Stil olarak bir karşılaştırma yapacak olursam, vatandaşım Matias Delgado'ya benzediğimi söyleyebilirim" ifadesini kullandı.