kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki transfer yapacağız

G.Saray'ın hocası Skibbe, yönetimden bir forvet, bir de defans oyuncusu istediğini doğruladı; "Hazırlık döneminin sonunda gereken takviyeleri yapmış olacağız" dedi..
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Skibbe, "Henüz sonuçlanmış bir transferimiz yok. Takıma bir defans, bir de forvet transferi istediğim doğru. Hazırlık döneminin sonuna kadar gereken bölgelere takviyeleri yapmış olacağız" dedi. Takıma bugün katılacak oyuncuların bir an önce çalışmalara adapte olmasını beklediğini söyleyen Alman hoca, "Hazırlık kampımızın ikinci bölümünde iyi bir tempoyla çalışıyoruz. Bize katılacak oyuncularımız da Avrupa Şampiyonası'nda oynadıkları için geride değiller. Yeni transfer Kewell da bize katılacak. Pazar günü oynayacağımız ilk hazırlık maçımızın çok büyük önemi var. Her mevkiide oyuncumuz olacak. Sıkıntı yaşamayacağız" diye konuştu.

CUMA İÇİN KISA KESTİ

Öte yandan bazı oyuncuların cuma namazına yetişmesi için basın toplantısını yarıda kesen Skibbe "Oyuncularım cuma namazına gidecekler. Bu yüzden toplantıyı kısa kesmek zorundayım" diyerek oyuncularına jest yaptı.