kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şener, arkadaşımız Cevat Kol’a önemli açıklamalar yaptı.

Umutlar yeşerdi

CEVAT KOL
Yapılan toplam 20 transferle yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, taraftarların başarı için yeniden umutlandığını söyledi..
Trabzonspor'da kampı ziyaret ederek futbolculara moral veren başkan Sadri Şener yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Kadrosuna 20 yeni futbolcu katan bordomavili ekipte şu an herşeyin yolunda olduğunu söyleyen başkan Şener, "Reytingimiz iyi. Artık kaybolan umutlar yeniden yeşerdi. Ürün ve kombine satışlarımız güzel. Ersun hocayla çalışmamız bir şans. Bir de takım içinde uyumu sağlarsak çok iyi olacak. Bunun için Almanya kampının geçmesini beklemeliyiz. İnşallah sahada da iyi sonuçlar alacağız" diye konuştu.

ÖNCELİK AVRUPA KUPALARI
Şener, taraftarların beklentilerinin kendisini ürkütmediğini kaydederek, "Bu sene şampiyonluğu telaffuz etmek istemiyoruz. Ama olursak da niye olduk demeyiz. Ancak bizim öncelikli hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. Ayrıca Artık Milli Takım'da bir tane oyuncumuz olmayacak. Hem yerli, hem de yabancı oyuncularımız milli takımlarında oynayacak" dedi.

KOMBİNE REKORU

Kulübün ekonomik olarak da daha iyi bir duruma geldiğini belirten Sadri Şener, gelir-giderin dengeli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Sponsorluk gelirlerimizin haricinde, tarihimizde hiç olmadığı kadar kombine sattık. İstanbul'da yaptığımız gecede 2 trilyon liraya yakın bir gelir elde ettik. Ciddi rakamlar ödüyoruz, ama ciddi miktarda gelir elde ediyoruz. Bir sıkıntımız yok. Şubat'tan bu ayın başına kadar kulübe yaklaşık 40 trilyon lira girdi olmuş."