kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sözüm söz

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, "Fenerbahçe'ye söz verdim" diyen Güiza'yı İngiliz kulüpleri caydırmaya çalışıyor..
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonası başlamadan önce anlaşma sağladığı ancak şampiyon İspanya'nın kadrosuna sonradan girmesine karşın parlamayı başaran Güiza'nın talipleri çoğaldı. İsyanyol basını, turnuvada genelde yedek kalan ve EURO 2008'i iki golle kapatan Güiza'ya, İspanya'nın şampiyonluğunun ardından İngiltere kulüplerinden teklif yağdığını öne sürdü. Geçen sezon La Liga'nın gol kralı olan yıldız futbolcu için Arsenal, Tottenham, Sunderland ve Manchester City'den sonra Portsmouth'un da devreye girdiği bildirildi.

*GÜİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜİZA'NIN EŞİ: KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK
İspanyol basını, "Ben EURO 2008 öncesi Fenerbahçe ile görüştüm ve söz verdim. Sözümden dönemem" diyen Güiza'yı İngiliz kulüplerinin astronomik tekliflerle kararından vazgeçirmeye çalıştığını öne sürüyor. İspanyol basını ayrıca Fenerbahçe'nin, Güiza'nın bonservisi için 12 milyon euroyu ödeyeceğini yazdı. Ayrıca bu oyuncunun, Mallorca ile arasındaki sözleşmeye göre 15 milyon euro artı vergi getiren her kulüp, Güiza ile anlaştıktan sonra golcü yıldızı kadrosuna katma hakkına sahip oluyor. Güiza'nın eşi Nuria Bermudez de, "Kafamız çok karışık. Bu hafta tekliflerin hepsini değerlendireceğiz ve kararımızı herkese açıklayacağız" diye konuştu.