kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hülya Avşar

Kozmetik firmamın yeni ürünlerine sizin adınızı vereceğim!

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
İsrail Devlet Televizyonu TV 2 Hülya Avşar ile röportaj yapmak için Türkiye'ye geldi. Röportajı yapan ünlü gazeteci Pnina Rosenblum, Avşar Kızı'na hayran kaldı ve ona, çıkardığı kozmetik ürünlerine ismini vermeyi teklif etti. Avşar ise sıcak baktığı teklif hakkında düşünmek için zaman istedi..
2006 yılının ekim ayında Türkiye'ye gelerek ünlü sanatçı Hülya Avşar hakkında 'Türkiye'nin Modern Yüzü' adında bir belgesel hazırlayan Fransız Devlet televizyonu France 2'den sonra, İsrail Devlet Televizyonu TV 2'de Türkiye hakkında hazırladığı belgeselin 'Türkiye'nin Modern Yüzü' adlı bölümünde Avşar'a yer verdi. Belgesel için İsrail'in en ünlü gazetecilerinden biri olan Pnina Rosenblum İstanbul'a geldi ve Avşar Kızı'nın evine konuk olarak, onunla özel bir röportaj yaptı.

ORTAK NOKTALARI FAZLA
Sürekli gündemde kalmanın ve birçok işi bir arada yürütmenin sırları hakkında konuşan iki ünlü, röportaj sırasında aralarında birçok ortak nokta olduğunu keşfetti. Bu noktalardan ilki; her iki yıldızın da kariyerlerine girdikleri güzellik yarışmalarında kraliçe seçilerek başlamış olmaları. Rosenblum tacını taktıktan sonra; önce bir süre modellik yaptı, ardından da gazeteciliğe başladı. Avşar Kızı ise oyunculukta kariyer yaptıktan sonra kendi adına bir dergi çıkartarak basın sektörüne adım attı. Şu anda her iki ünlü de TV'de program yapıyor. Tıpkı Avşar Kızı gibi siyasi ve toplumsal konulardaki söylemleriyle hep gündem yaratan Rosenblum, İsrail'in özel hayatı en çok merak edilen ünlüleri arasında yer alıyor.

TEKLİFİ DÜŞÜNECEĞİM
Hülya Avşar ile Pnina Rosenblum'ın bir diğer ortak özelliği; her ikisinin de ticaretle ilgileniyor olmaları. Avşar Kızı tişört, Rosenblum ise kozmetik ürünleri üretiyor. Aralarındaki benzerliklerden çok etkilenen Rosenblum, röportaj sırasında Hülya Avşar'a yakında Türkiye'de satışa çıkarmaya hazırlandığı kozmetik ürünlerinden de bahsetti ve bu ürünlere onun adını vermeyi teklif etti. Avşar Kızı'na, "Ürünlerime 'Hülya Avşar' adını koymama ne dersiniz acaba?" diye soran güzel gazetecinin ünlü sanatçıdan aldığı yanıt; "Sizinle, bu konu hakkında konuşabiliriz" oldu. İkilinin bir sonraki buluşması Rosenblum'ın yakında çıkacağı Arjantin seyahatinden sonra gerçekleşecek. Bu süreçte ünlü gazetecinin kozmetik şirketinde görev yapan müdürlerden biri İstanbul'a gelerek, Hülya Avşar'a ürettikleri kozmetik ürünler hakkında bilgiler verecek.
Haberin fotoğrafları