* "O kadar müstehcen klip var ki neden benim klibim RTÜK engeline takıldı anlayamadım. Bikinili 20 tane birbirinden güzel dansçının yer aldığı klibin cinsel istismar yaratabilir denilerek müstehcen bulunmasını aklım almıyor."
- Ebru Destan
* "Türk filmi sevmiyorum diyenler önce nüfus cüzdanlarını değiştirecekler. Hem kel hem fodul olmaz yani."
- Kadir İnanır
* "Her şeyin aslına döneceğini hepimiz biliyoruz. Ben de 35 yaşımdan sonra aslıma döneceğimi biliyordum ve döndüm. Artık her anlamda kendim oldum. 18- 19 yaşımdaki Yeşim Salkım'ım şu an."
- Yeşim Salkım
* "Unesco'da çocuklar yararına çalışmak istiyorum. Afrikalı çocuklar için... Gerçi Afrika'ya gidene kadar kendi ülkemizde de var..."
- Tuğba Özay
* "Hayatımın en büyük sinema projesi bebeklerimin doğumları olacak. Teklif ikizlerimden geldi. Artık yeni prodüktörlerim onlar."
- 50 yaşında hamile kalan Füsun Demirel
![](https://arsiv.sabah.com.tr/i2/sp.gif)
Yayın tarihi: 12 Haziran 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/12/gny/haber,C5148726222C41B286C7B8ED98EB0087.html
Tüm hakları saklıdır.