kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Umarım Türkiye ile kol kola çıkarız

İsviçre'nin yıldızı Hakan Yakın, "Gruptan çıkacak iki takımdan biri İsviçre biri de umarım Türkiye olur. Ama Çek maçları grubun kaderini tayin eder" dedi..
İsviçre Milli Takımı kampını SABAH ziyaret etti. Türkiye ile 11 Haziran'da karşı karşıya gelecek olan İsviçre'nin yıldız oyuncusu Hakan Yakın, "Zor bir grupta olduğumuzun farkındayız. Bu grubun kaderini Çek Cumhuriyeti belirler" dedi. Hakan, "Türkiye ile karşı karşıya oynayacağım için çok mutluyum. Grubun favorisi Çekler. Herkes Portekiz diyor ama bence Çek futbolu çok üst düzeyde. Bu grubun kaderini Çek maçları belirleyecektir. En büyük isteğim İsviçre ile beraber Türk Milli Takımı'nın da üst tura çıkması. Öyle bir grup ki her an her şey olabilir. Annem ile konuştum, 'Senin olduğun takımı destekliyoruz' dedi. Türkiye'ye gol atarsam sevinirim çünkü biz burada çok profesyonel bir iş yapıyoruz. Giydiğim formanın hakkını vermek istiyorum. Türk milli takımının en büyük sıkıntısının defansta olduğunu biliyoruz. Buna hala çözüm bulamadılar. Maçlarını da izledik ve bu sıkıntıyı gördük. Eski olayları unuttuk. Bizde de şu an 3 Türk futbolcu var. Hiçbir sorun yaşamıyoruz. Herkes mutlu ve o olaylı maçı unuttu. Bu işleri uzatmak kimseye iyi bir şey kazandırmaz. İsviçre-Türkiye maçının böyle bir ortamda geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

YILDIRAY'A ÇOK ŞAŞIRDIM
Hakan Yakın, Emre, Tuncay ve Nihat'ın birer yıldız olduğunu belirterek, "Yıldıray'ın kadrodan çıkarılmasına ise çok şaşırdım. Beklemiyorduk" yorumunu yaptı.
Haberin fotoğrafları