kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'Sex and the City'

Bu hafta nelere taktım!

TÜLİN KERMEN
* Gitmezsem çıldırırım...
Bu hafta sonu pek yoğunuz, en beklediğim alışveriş olayı Galatamoda başladı. 28 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 3.'sü gerçekleştirilen, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve Beyoğlu Belediyesi'nin birlikte imza attığı Galatamoda, bu hafta sonu alışveriş durağınız olmalı. Sevdiğiniz Türk tasarımcılarının tasarımlarını alabileceğiniz müthiş şık bir pazar burası. Kendi gitti aldı, bize yazmadı demeyin... Galatamoda'da; Bahar Korçan, İdil Tarzi, Müge Ersin, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Bihter Aida Pekin, Sertaç Delibaş, Ümit Ünal ve birçok tasarımcının tasarımları bulunuyor.

* Görmezsem öleyim daha iyi...
Şaka değil, ilk seansa gitmeliydim ve gittim... 'Sex and the City'nin filmi geliyor, heyecan dorukta. Sadece kıyafetlerini değil, her bölümünü sevdiğim bir diziydi 'Sex and the City'... Carry, 'big-büyük' aşkına kavuştu. Bakalım büyük aşkı büyük hayal kırıklığı olacak mı?

* Almazsam çıldırırım...
Yazbükey'in aksesuvarlarına ayrı bir tutkum var. Ama bu fare makyaj çantası son zamanlarda gördüğüm en şeker şey ve kesinlikle benim olmalı... Nerede satılıyor bileniniz var mı, almazsam çıldıracağım da!

* Ekolojik çanta olayı...
Valla herkesin hayat görüşünü anlatan ve 'havasını' etkileyen çevreci bez alışveriş çantaları acayip olay durumda... Geçen sene Anya Hindmarch, 'I am not a plastic bag-Ben plastik bir çanta değilim' yazılı çantayı tasarlayarak moda kuyusuna bir taş attı ve sonra New York'ta 'My Bag Cares-Benim çantam önemsiyor' yazılı çanta moda oldu. Londra ise 'I am not a Plastic Bag Either- Ben de plastik torba değilim' yazılı çantayı konuşuyor... Bir diğer örnekse 'Neither am I Actually-Ben de aslında plastik çanta değilim' yazılı çanta... Sonuç; bez torba kullanmak olmazsa olmaz gibi bir durum!
Haberin fotoğrafları