kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Merve İldeniz

Sevişme sahnelerine İldeniz imza atacak

Mehmet ÇALIŞKAN
'Hadi Gari Cumhur' isimli sinema filminde sevişme sahnelerinde rol almaya hazırlanan Merve İldeniz, alacağı ücreti de okula bağışlayacak..
Bodrum'a özgü bir konunun beyazperdeye yansıtılacağı 'Hadi Gari Cumhur'un çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanıyor. Harun Özakıncı'nın hem oynayıp hem de yöneteceği filmde Belediye Başkanı Mazlum Ağan, emekli trafik polisi 'süslü' lakaplı Calalettin Oğuztan, 'Hadi Gari' barın sahibi Hakan Aykan gibi Bodrum'un simge olmuş isimleri de rol kesecek.

5 bin YTL bağışladı
Filmin oyuncu kadrosunda bulunan Merve İldeniz filmde kocasıyla birlikte İstanbul'dan Bodrum'a taşınarak hediyelik eşya dükkanı açan bir hippi kadını canlandıracak. 'Hadi Gari Cumhur'un sevişme sahnelerinde de rol alacak alan İldeniz, şimdiden oyunculuk ücreti olan 5 bin YTL'yi Bodrum'daki Cemal Uslu İlköğretim Okulu'na bağışladı. İldeniz'in oyunculuk ücretini bağışlaması filmin diğer oyuncuları arasında da bir bağış kampanyasının başlamasına neden oldu. İldeniz'in 'Hadi Gari Paralar Okula' adını verdiği kampanya için filmde rol alan diğer oyuncular da para bağışladı.
Haberin fotoğrafları