kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Kültür Köprüleri' Maslak'ta kuruldu

Mustafa DERYAHAN
Özcan Deniz 'Kültür Köprüleri' konserlerinin ikincisini önceki akşam İstanbul'da verdi. Deniz, hem konsere geç başladığı hem de oturarak şarkı söylediği için seyirciden özür diledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Kültür Köprüleri' Maslak'ta kuruldu
Şubat ayında Çeşme'de uğradığı silahlı saldırı nedeniyle ayağından yaralanan Özcan Deniz'in, ertelenen 'Kültür Köprüleri' konserleri bu haftasonu yapıldı. İlki cuma akşamı Ankara'da gerçekleşen konserlerin ikincisi de önceki akşam İstanbul TİM Show Center'da düzenlendi. Perdeler geç açılınca Deniz, "Sizlerin karşısına koltuk değnekleriyle çıkmak istemedim. Sandalyede oturduğum için hepinizden özür diliyorum" sözleriyle konserine başladı. Şef Orhan Şallıel yönetimindeki 'Kültür Köprüleri' başlıklı konserde Deniz, Anadolu'nun farklı tınılarını biraraya getirdi. Şarkıcı, 'Gesi Bağları', 'İzmir'in Kavakları', 'Ahirim Sensin', 'Yaktın Yandırdın Beni' ve 'Beyaz Giyme Toz Olur' gibi eserleri seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ŞALLIEL PİYANO ÇALDI
Deniz'e, Orhan Şallıel piyano çaldı. Şarkıcıya tablo, darbuka, bendir, dhollo, kahon, def, kanjira, cümbüş, kaval, ney, akustik gitar ve klasik gitardan oluşan bir orkestra eşlik etti. Elde edilen gelirin bir bölümü Türk Kızılayı'na aktarıldı. Deniz, 14 Haziran'da Kızılay'ın kuruluşunun 140. yılı nedeniyle Dolmabahçe Sarayı'nda da konser verecek.