kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bizim Evler'de 95 aileye anahtar teslimi yapıldı

TOKİ ve İhlas Holding'in Bahçeşehir'de inşa ettiği 124 daireden oluşan Bizim Evler'de konut alıp ödemelerini yapan 95 aileye tapuları teslim edildi..
TOKİ'nin İhlas Holding ile birlikte Bahçeşehir'de gerçekleştirdiği Bizim Evler projesinden konut alıp ödemelerini tamamlayan 95 aileye tapuları dağıtılmaya başlandı. Tapu dağıtım törenine katılan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 2003 yılından bugüne kadar 310 bin konuta ulaştıklarını ve koydukları 500 bin hedefe doğru hızla ilerlediklerini belirterek, "Türkiye genelinde 100 değişik şantiyede 2 binin üzerinde proje yürütüyoruz" dedi TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Bizim Evler'in de içinde bulunduğu Ispartakule projesinin, yapılan kavşak, sosyal donatılar ve iki üniversite projesi ile birlikte İstanbul'un en değerli yerlerinden biri olacağını söyledi. TOKİ'nin 2003 yılı başından itibaren 310 bin konuta ve 500'e yakın okul ve sosyal donatıya ulaştıklarını hatırlatan Bayraktar, "İstiyoruz ki ülkemiz dünya ile bütünleşsin ve insanımız Avrupa yaşam modeline çıkarak müreffeh olsun. Bugün burada tapusunu vereceğimiz proje de bu büyük projeksiyonun bir parçası. 7 milyon metrekarenin üzerinde bulunan Ispartakule Projesi'nde yaklaşık 18 bin konut yapılacak. İçerisinde iki üniversite projesi de bulunuyor. Burası çevresi ile bütünleştiğinde İstanbul'un en müstesna semti olacak" diye konuştu.

2009 yılında tamamlanacak
Yüzde 90'ı yeşil alan olan Bizim Evler'in 2009'da tamamlanması hedefleniyor. Bahçeşehir'de 17 blok ve 724 daireden oluşan projede daire fiyatları, 139 bin YTL ile 405 bin YTL arasında değişiyor. 24 saat güvenlik sistemi, görüntülü intercom, kartlı giriş ile site çevresinde hırsız alarmının bulunduğu projede, yangın için sprinkler sistemi ve tüm daireler için jeneratör de yer alacak. Isıtılabilen kapalı yüzme havuzu, fitness center ve kafeteryanın da olacağı Bizim Evler'de, restaurant, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş yolları da mevcut.
Haberin fotoğrafları