kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hülya Avşar kendi adına düzenlenen turnuvada maç yaptı.

Bana sadece bir çocuk havlu attırır

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN
Adına düzenlenen tenis turnuvası nedeniyle Pink FM'de program yapan Hülya Avşar hayatında hiç havlu atmadığını belirterek "Karşımda bir bir çocuk varsa o zaman havlu atabilirim"dedi. Avşar şu sözlerle de Feraye Tanyolaç'a mesaj gönderdi: Veledi sevdiğimden annesine sıcak bakıyorum..
Bu yıl 7'ncisi gerçekleşen Hülya Avşar Tenis Turnuvası nedeniyle her gün Pink FM'de program yapan Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Avşar, 34 yaşında evlenip çocuk sahibi olmasıyla ilgili, "Geç yaşta çocuk sahibi olmanın ve evlenmenin çok mantıklı olduğunu öğrendim" dedi.

PSİKOLOĞA GİTTİM
Kaya Çilingiroğlu ile boşanma sürecinde psikoloğa gittiğini de itiraf eden Hülya Avşar, sebebini şöyle anlattı: "Ben olayları dışlamayı çok iyi başarıyorum. Hülya olarak bir yaşantım var, bir de Hülya Avşar için yapılanlar var. Onları uzaktan seyrediyorum. Beni en çok üzen ve terapistte gitmemdeki tek sebep, ailemle ilgili yaşadığım şeyler, evliliğim, boşanmam vs. Farklı şekillerde olmasını isterdim ama her işte bir hayır varmış. Şimdi çok mutlu bir hayatım var. O yüzden terapistsiz bir hayat düşünemiyorum. Zarar görmeden, yara almadan, önce kendimi düşünerek terapiste gidiyorum"

ZEHRA'NIN İKİ AİLESİ VAR
Kaybetmeye tahammülü olmadığını ancak kaybettiği şeyler olduğunu da kabul eden sanatçı, "Hayatınızda size havlu attıran biri oldu mu?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Allah'a çok şükür hayatla ilgili mücadelemde hiçbir zaman havlu atmadım. Ama karşımda bir çocuk varsa, o zaman havlu atabilirim. Feci duygusalım ve kendimden çok şikayetçiyim. Beni ancak bir çocuk yenebilir." Avşar, "Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Kaya Bebek'ten dolayı hiç geri adım attınız mı?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Geri adım değil de... Çok seviyorum veledi. Çocuk olunca işin içinde değişiyor her şey. Kaya Bebek'le ilgisi var tabii. Onu sevdiğim için annesine de sıcak bakıyorum. Biz geniş bir aileyiz. Zehra'nın iki tane ailesi var."
Haberin fotoğrafları