kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İki çocuk babası olsa da Depp, altın dişleri ve 13 dövmesiyle sıradışı bir baba profili çiziyor.

Çocuklarım için yaşıyorum

Şu sıralar yeni filmi 'Sweeney Todd: Fleet Sokağı'nın Şeytan Berberi' ile gündemde olan Johnny Depp, mutlu aile hayatının sırlarını Life&Style dergisine anlattı. Depp, "Ailem benim tapınağım, öncelik hep onların" dedi..
O özel hayatıyla Hollywood'un örnek babalarının başında geliyor. Vanessa Paradis ve iki çocuğuyla birlikte Fransa'da sakin bir hayat sürdürmeyi tercih eden Depp, Life&Style dergisine şöhretler dünyasında nasıl mutlu bir aile hayatı sürdürdüğünü anlattı. "Çocuklarım için yaşıyorum" diyen ünlü aktör, "Hayatımda şu anda olmak istediğim yerdeyim. Vanessa ve çocuklarım benim en büyük mutluluğum ve şansım" şeklinde konuştu.

KARŞILIKLI GÜVEN VAR
10 yıldır Paradis ile birlikte olan Depp'in, 8 yaşında Lily Rose ve 5 yaşında Jack adında iki çocuğu bulunuyor. İşte Depp'in ağzından ailesi:

* Ailem benim tapınağım. Onlar için yaşıyorum, sonunda bu hayatta yaşamak için bir nedenim oldu. Hiçbir şey Vanessa ve çocuklarımın yerini tutamaz.

*
Vanessa ve çocuklarım bana bu hayatın hediyesi. Böyle hissettiğim için her zaman önceliğim onlar.

* Bence bir ilişkideki en önemli şey karşılıklı güven, Vanessa ile mutluluğumuzun sırrı da bu. Dürüstçe birbirinizle iletişim kurduğunuzda, hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.

*
Birlikte yaşamaya başladığımızdan bu yana birbirimizi karı- koca olarak gördük. Bu nedenle evliliğe gerek duymuyoruz. Resmiyet şart değil.

* Bir baba olarak çocuklarıma eğitim ve sevgi vermek benim görevim. Dünyanın acımasız gerçeklerinden onları korumak için elimden ne gelirse yapacağım. Onlar küçük ve masum şeyler, tek istekleri ise sevgi ve mutluluk.

*
Bir yerde uzun süre yaşamak bana göre değil. Bazen Los Angeles'ta bazen Fransa'da kalıyoruz. Seyahat çocuklarımız için de faydalı.
Haberin fotoğrafları