kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
JESSICA BIEL

Sarışınlık herkesin harcı değil!

Geçmişten günümüze kadınların çoğu sarışın olmayı çok seviyor. Ancak sarı renk herkese aynı şekilde yakışmıyor. Us dergisi güzellik editörleri, saçlarını sarıya boyatan ama bu rengi kendine hiç yakıştıramayan ünlü isimleri seçti..
JESSICA BIEL
Jessıca Biel, yeni filmindeki rolü için saçlarını ilk kez sarıya boyattı. Sarışınken solgun duran Biel'e Us dergisi, çekimleri biter bitmez doğal haline dönmesini tavsiye ediyor.

JULIANNE MOORE
Her zaman kızıl saçlarıyla görmeye alıştığımız ünlü aktris Julianne Moore, sarıya boyattığı saçlarıyla dikkat çekiyor. Ancak Moore'un seçtiği renk tonu, çok soluk ve mat duruyor.

RUMER WILLIS
Bruce Willis ve Demi Moore'un kızları Rumer, kahverengi olan saç rengini açık sarıya boyatmıştı. Ancak sonra yuvarlak yüz hatlarını iyice ortaya çıkaran bu saç renginden vazgeçti.

AMY WINEHOUSE
Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse, saç rengini değiştirirken kaşlarını unutmuş anlaşılan! Siyah saçlarını bir dönem sarıya boyatan Winehouse, kısa süre sonra doğal rengine döndü.

MISCHA BARTON
Kendisi de doğuştan sarışın olan genç aktris Mischa Barton, şimdilerde rengini iyice açtırdığı yeni saçlarıyla boy gösteriyor. Ancak ünlü yıldızın platin rengi haline gelen ve bakımsız saçları, eski halini aratıyor.

NELLY FURTADO
Karamel rengi saçlarıyla tanıdığımız Nelly Furtado, bu yılki Grammy ödüllerinde sarıya boyattığı saçlarıyla hayranlarının önüne çıktı. Bu yeni haliyle Us dergisi güzellik editörlerinden zayıf not alan Furtado, sarışınken çok daha yaşlı ve yorgun görünüyor.
Haberin fotoğrafları