kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Varol Kaynar - Erol Kaynar

Mutfak yok, aşçı barın içinde gözünüzün önünde

* Peki yemek servisi olacak mı?
Buradaki konseptte mutfak yok. Aşçımız barın içinde bulunuyor. Hem barmen, hem de aşçımız var. Paris'te ve özellikle Fransa'da bunun örneklerine rastlayabiliriz. Türkiye'de bunun eşi yok. Barmen ve aşçımız, burada omuz omuza çalışacak. Daha önce buharda pişirilmiş olan yiyecekler gözünüzün önünde hazırlanacak. Barmenimiz, Maça Kızı'nın başındaki barmen, aşçımız Çırağan Oteli'nin aşçılarından... Her yemekte iki çeşit şarap öneriyoruz. Listemizdeki her şarap kadehte sunulacak. İki çeşit çok özel tabağımız var. Biri tamamen peynir tabağı üzerine olan Barcode Di Mare, diğeri de Barcode Gioya.