kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Soba yerine kendini yaktı

Yeni Haber
Ordu'nun Gülyalı ilçesinde demircilik yapan Erkan Günday (23), ısınmak için işyerindeki sobaya tiner dökünce kendini yaktı.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Ordu'nun Gülyalı ilçesinde demirci dükkanında çalışan Erkan Günday (22), işyerinde ısınmak için sobanın yanına gitti. Bu sırada sobanın içindeki közleri fark etmeyen Günday, sobayı yeniden yakmak için tiner döktü. Döktüğü tiner bir anda yüzüne parlayan Erkan Günday, kafasından baldırlarına kadar feci şekilde yandı.
Elbiseleri üzerine yapışan Günday'a vatandaşlar da birşey yapamayınca, 112 Acil Servis'e haber verildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Günday, Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ikinci derece yanık ve hayati tehlikesi bulunduğu için Günday, Samsun Devlet Hastanesi Yanık Servisi'ne gönderildi.

Öte yandan olayı haber alan Erkan Günday'ın yakınları hastaneye akın etti. Günday'ın ailesi, çocuklarını yanmış vaziyette görünce fenalık geçirdi. Hastane görevlileri ve polis tarafından sakinleştirilen acılı aile, geldikleri araçla ambulansı takip ederek Samsun'a hareket etti.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN