Güler her öğünde mutlaka et yiyor.
Beyti Güler'den tüyolar:
* Kurban etini terbiye etmeye gerek yok. Kurban kavurması yaparken de tencereye su ya da yağ koymayın.
* Kendinize güvenilir bir tane kasap edinin ve onu değiştirmeyin. Kasapla dost olmak da çok önemli.
* Kasaptan et alırken mutlaka ne için aldığınızı belirtin.
* Lezzetli et sosla servis edilmez. Sadece pişirmeden önce terbiyelemek yeterlidir.
* Eti kasaptan eve getirdikten sonra buzluğa koymak yerine bir alt göze yerleştirin ve en geç 30 saat içinde de tüketmeye özen gösterin.
Yayın tarihi: 3 Şubat 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/03/pz/haber,E52131ADB433433EADDD795182F136FA.html
Tüm hakları saklıdır.