kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Serkan'ı annemle bile tanıştırmam

İlker GEZİCİ
Manken Ece Gürsel, henüz bir haftalık olan sevgilisini herkesten gizliyor: Uğuru kaçmasın diye sevgilimi kimseye göstemeyeceğim..
Ece Gürsel, önceki gün bir gözlük firmasının tanıtımına katıldı. Defileden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Gürsel, bir haftadır Serkan adlı bir işadamı ile birlikte olduğunu, ama uğuru kaçmasın diye annesiyle bile tanıştırmayacağını söyledi.

BAŞROL TEKLİFİ
Bir dizi filmde rol almaya hazırlandığını da anlatan Gürsel, teklifinin gelmesiyle birlikte kendine oyuncu koçu aramaya başlamış. Dizinin erkek oyuncusunun henüz belli olmadığından söz eden ünlü manken, gönlünde yatan oyuncuları şöyle sıraladı: "Timuçin Esen, Nejat İşler, Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç, Tardu Flordun."

KARAR ALDIM
Ünlü bir mankenin hikayesini konu eden dizide Gürsel, canladıracağı karakterle kendini özdeşleştirmiş: "Dizi, sansasyonlarıyla ünlü olan bir mankenin daralıp artık buralardan gitmek istemesini anlatıyor. Ben de sansasyonel bir mankenim." Eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'yi de kendisinin meşhur ettiğini ima eden ünlü manken "2008'de yeni kararlar aldım. Kimseyi meşhur etmeyeceğim. Hayır işi de yapmayacağım. Bu kadar yeter, bundan sonra bana yapsınlar" dedi.
Haberin fotoğrafları