kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer’in kızları Nazlı 14 aylık oldu. Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer’in kızları Nazlı 14 aylık oldu.

Hayat hikayem Nazlı ile değişti

* Anneliğin kadını çok değiştirdiği, duyguları yoğunlaştırdığı söylenir. Sizde böyle bir değişim yaşandı mı?
Annelik müthiş bir duygu. Hayatında hiç söylemediği cümleleri kurduruyor insana. Mesela geçen gün "Hayatta bundan sonra en çok istediğiniz şey nedir?" diye bir soru soruldu. Ben de "Torunumu görmek" dedim! Çocuk insana derinlik, zenginlik veriyor. Sana insan olduğunu hatırlatıyor, rehabilitasyon sağlıyor. Onun bir tebessümü dünyalara bedel. Nazlı benim bakışımı, gülüşümü değiştirdi. Nazlı ile hayatamın hikayesi değişti.

* Çok zor bir hamilelik ve doğum yaşadınız ama Nazlı'ya kardeş düşünüyor musunuz?
O kadar zor kavuştum ki kızıma! Hamilelikte yaşadığım çok farklı bir hastalıktı. 5 litre kanın 4 litresi boşalıyor... Bu bütün organlarının işlevinin bozulması demek! Böyle bir hastalıktı yani. Ölmeyi bırak, bebeğini kucağında görmek istiyorsun. Tekrar aynı hastalığı yaşar mıyım diye düşünmüyorum ama bir çocuğu doya doya yaşamak istiyorum. İkinci çocuğu yaptığım zaman o telaş, bu tarafa taşınacak. İkisi birlikte çok zor olur. Çünkü çocuk kolay büyütülmüyor.