Tuğrul Şavkay 2003 yılında kalp krizinden hayatını kaybetmişti.
Mutfak meraklılarına özel bir kitap
Yemek kültürü yazarı ve gurme Dr. Tuğrul Şavkay'ın, aşçılığın ve mutfağın esaslarına yer verdiği referans eseri 'Aşçıbaşı'nın El Kitabı' çıktı. Şavkay'ın ölümünden önce kaleme aldığı kitabın eksik kalan kısımlarını, belirlediği esaslar kapsamında asistanı Tuba İşbakan tamamladı. Kitap; şefler, aşçılar, yiyecek içecek yöneticileri için bir başucu kitabı ve temel bilgi kaynağı olma özelliği taşıyor.
Yayın tarihi: 14 Ocak 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/01/14/gny/haber,62BB7F0B5B9845128A34ADE069B27D7E.html
Tüm hakları saklıdır.